2021-06-23 144 views
兩年前第一次飲🧀芝士奶蓋感覺好震撼好幸福之後就再飲唔番,今日再次喺另一地方遇到你,感覺依然係咁幸福🥰 香甜嘅🍓士多啤梨,味道一D都唔係假甜.. 唔係誇張,真係飲咗一啖就停唔到口....一啖一啖慢慢㗳...因為嗰一刻好怕好快就飲完... 嗰層軟綿綿嘅芝士奶蓋,濃郁帶點微鹹,跟住倒帶有果肉嘅士多啤梨沙冰隨隨入口😋,好記得第一次飲嘅時候,店員教我一開始千祈唔好用飲管飲,要直接喺杯蓋嗰度飲落去,咁樣先可以先飲到奶蓋然後再慢慢飲早D茶... 慢慢喺口腔入邊混合埋一齊,嗰種味道真係超級正!令到幸福感滿瀉再遇到伯爵茶乾鬆餅... 伯爵茶嘅香味不停喺口入邊滾動...她想附送嘅甜蜜忌廉,不太甜....回味中😋#🧀雪芝🍓草莓#葡萄柚🥤四季春#至尊🥭芒果百香#chali #茶里
回味中😋

#🧀雪芝🍓草莓