2020-11-21 74 views
經過見到就試下啦,6點幾時間算早,無咩人排隊,一去到就入得。疫情關係,餐廳枱與枱之間都要有膠板隔住,但係呢間餐廳連座位都有膠板隔住,感覺衛生好多。- 豚肉生薑燒丼 $75第一啖試咗飯先,但係覺得冇咩味,同埋啲飯好似有啲硬,就諗住個飯應該唔係好好食。之後就試吓啲豚肉,反而幾入味幾好食,啲飯要配合埋啲豚肉同埋啲汁食先覺得好味。濃番茄湯吉列豬扒烏冬 $79 個湯真係幾濃,但係啲味道就正正常常冇咩特別咁。個吉列豬扒塊皮同啲肉係分開嘅,雖然塊皮係幾脆,但係就有啲好容易斷開,食嘅時候係塊皮同啲肉分開食。電擊雞翼 $55問咗店員話呢隻雞翼係唔辣嘅所以先叫,但係嚟到原來係好辣嘅,雖然呢個雞翼幾特別,因為佢係用冷雞翼嚟,平時喺出邊好少見到。不過由於辣得滯我唔係好食到味道如何,如果好鍾意食辣野嘅可以試吓。藍柑白桃梳打 $42 見佢成支檸檬汁倒轉拆幾特別所以就試吓,不過檸檬味太酸,蓋過晒白桃嘅味道。到埋單嘅時候就見到出邊好多人排緊隊,如果夜晚食記住要早啲嚟排隊。

豚肉生薑燒丼 $75
豚肉生薑燒丼