2022-03-11 320 views
好少去食tea嘅我,今次俾我朋友仔帶去tea一tea,地點係Lady M!好興奮呀🤩🤩🤩 我地一次過叫咗3款試試佢😋😋😋▪️原味千層蛋糕 $72啲cream 好幼滑,就連我呢個對cream麻麻地嘅,都覺得好食😋😋😋每一層嘅厚度都差唔多,每一層嘅班戟都唔厚,好薄👍🏻👍🏻👍🏻用叉一「吉」就斷,味道唔會好甜🤩🤩🤩🙌🏻推▪️伯爵茶千層蛋糕 $78係伯爵茶cream,上面有層伯爵茶味,口感似cream又少少似布甸咁….但食到1/3嘅時候,開始膩同漏啦🙈建議開心share😆😆😆▪️玫瑰千層蛋糕 $78其實食咗頭兩件,已經飽😅😅😅但唔好嘥,同朋友開心share🙈🙈🙈佢嘅cream係玫塊味,最上面係玫塊味啫喱,成個都好花香味,好清新👍🏻👍🏻👍🏻不知不覺,就算係飽,我地都食晒啦😋😋😋🙌🏻推

▪️原味千層蛋糕 $72
🙌🏻推