2019-07-20 3949 views
有朋友介紹食呢間餐廳話新張期內有九折,就試一試下啦約咗二個為食嘅朋友試新野😆門口已經見到新張期內寫住有九折,起初我以為係花園餐廳嘅朋友嘩原來佢嘅裝修環境同我上個禮拜同老公食嘅私房菜,係果一類嘅朋友但係坐低望吓個餐牌,個價錢比起尖沙咀更加可觀,而且有九折😱不過鋪租來講呢邊應該平啲嘅我哋三個都急不及待揀咗五個配搭話時話,佢哋個麵包我覺得好似係自己親手整,好好食好鬆軟,仲要配埋橄欖油同醋冇得頂👍🏻👍🏻然後到個頭盤,雞翼好食👍🏻如果帶子係刺身唔係煮熟左會更佳另外佢換咗西瓜唔係哈密瓜呢個有啲失望跟住個黑松露蘑菇湯👍🏻👍🏻我9秒九飲晒沙律都好新鮮主菜真係唔係講笑一嚟就已經見到嘩嘩聲我哋三個share嚟食除咗個牛,我哋覺得銀左啲啲咁多多之外其他都係不得了不過令我地失望嘅係明明話咗個甜品係火焰菠蘿唔知點解變咗mousse 😩我喺服務同埋味道都扣左一格😭但都係好評👍🏻其實佢哋啲服務真係幾好主動幫每張枱影相咁,可能係新開張嘅關係啦,所以樣樣野都好有誠意,只係貨源唔夠😏
有朋友介紹食呢間餐廳
話新張期內有九折,就試一試下啦
約咗二個為食嘅朋友試新野😆
門口已經見到新張期內寫住有九折,起初我以為係花園餐廳嘅朋友
但係坐低望吓個餐牌,個價錢比起尖沙咀更加可觀,而且有九折😱
不過鋪租來講呢邊應該平啲嘅
我哋三個都急不及待揀咗五個配搭
然後到個頭盤,雞翼好食👍🏻
如果帶子係刺身唔係煮熟左會更佳
另外佢換咗西瓜唔係哈密瓜呢個有啲失望
跟住個黑松露蘑菇湯👍🏻👍🏻
我9秒九飲晒
沙律都好新鮮

主菜真係唔係講笑一嚟就已經見到嘩嘩聲
我哋三個share嚟食
除咗個牛,我哋覺得銀左啲啲咁多多之外
其他都係不得了
不過令我地失望嘅係明明話咗個甜品係火焰菠蘿