2022-10-06 52 views
兩星期之後先開始返新工,今日係無業人士既第一日。早上十一點起身之後就去左咖啡店集中店食午飯,最後去左NACASA Cafe & Bar。餐廳一共有兩層,入面有大量民族風既裝飾,包括土耳其燈、民族風地氈等等。餐廳既門面同梳化cushion都係湖水藍,顏色非常吸引😍- 明太子忌廉汁魷魚意大利粉魷魚份量幾多,不過無咩味道,另外仲有雜菌,明太子味道好突出,意粉好creamy。- Sunrise 上次係其他咖啡店飲凍檸啡,估唔到餐廳有最九唔搭八既組合-橙汁加咖啡🤣。漸層好靚,苦中帶甜,飲完成個人好refreshing!整體而言,NACASA Cafe & Bar食物同飲品質素中上。環境真係一百分,令人有一種旅行感覺,好似去左士耳其!

- 明太子忌廉汁魷魚意大利粉
明太子忌廉汁魷魚意大利粉

- Sunrise
Sunrise

2022-09-29
$170 (Lunch)
明太子忌廉汁魷魚意大利粉
Sunrise