2019-10-03 1103 views
呢間餐廳個名好得意,成日響‪香港仔隧道‬坐車出銅鑼灣都見到佢,但就一路都未去朝聖皆因佢實在係有啲隔涉,不枉佢個名叫山旮旯。有日下午茶時間響銅鑼灣,未食晏晝但又有排先到夜晚,終於的起心肝行過去試一試。其實都唔算太遠,時代廣場過去唔使15分鐘就到,一去到發覺。。包場!!果然係山旮旯!餐廳裝修好得意,幾有香港特色,亦都有手工啤酒,但我地要留肚食晚飯,所以淨係叫tea set就算喇。另一半叫左個火腿牛角包,自己就叫左個煙肉蛋熱香餅,點知超大份。。仲諗住留肚,爆肚都有份。味算不過不失,唔算有驚喜,下次有機會嚟happy hour再試下佢啲酒。
Type of Meal
Tea