2022-04-28 1248 views
最近下屋企困耐左,都想去遠𝚍放鬆下,當去個小旅行🏖️🥰前排就同朋友去左南丫島,經過就試左下哩間餐廳🍴✨哩個餐廳係酒吧餐廳,成間都好外國風,一開始經過覺得有小小難踏出一步入去🤭入到去發現雖然店員係全部講英文但係佢哋都好親切,食物都意外地比想像中平好多💖🤩食物味道都吾錯,比到驚喜我❤️推薦比大家~餐廳門口就有個小沙灘同埋望海,望住海食野真係好嘆🥰🌭️𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎+𝙱𝚋𝚊 𝚂𝚊𝚞𝚌𝚎 𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚊𝚞𝚜𝚊𝚐𝚎 𝙾𝚗 𝙱𝚊𝚐𝚞𝚎𝚝𝚝𝚎$𝟹𝟻配料有香腸、芝士同埋甜醬,整體味道酸酸甜甜面層有超多芝士😍食落又唔會好膩個熱狗包仲要唔同平時果啲好軟身,反而好有咬口✨店員仲問我地要吾要埋熱狗切落黎既另一半,仲特登幫我地烘過好似食緊豬仔包咁🥰🐟𝙵𝚒𝚜𝚑+𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜$𝟼𝟶岩岩新鮮炸好既炸魚同薯條🥰魚肉好軟熟,皮薄,薯條都夠香脆,哩個份量都價錢真係好高𝚌𝚙值✨🍫𝙸𝚌𝚎 𝚌𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎$𝟸𝟻呢杯有驚喜✨朱古力味超級濃❤️飲落又唔會好甜,面頭仲有個迷你傘裝飾同埋大量彩針糖,用料好有誠意🥰☕️𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟹𝟻飲落就係普通嘅𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎,味道正常,始終呢一間唔係專門沖咖啡,唔會話特別好飲咁🤔另外有比到糖漿大家可以睇吓加唔加
最近下屋企困耐左,都想去遠𝚍放鬆下,當去個小旅行🏖️🥰
前排就同朋友去左南丫島,經過就試左下哩間餐廳🍴✨
餐廳門口就有個小沙灘同埋望海,望住海食野真係好嘆🥰

配料有香腸、芝士同埋甜醬,整體味道酸酸甜甜
面層有超多芝士😍食落又唔會好膩

🐟𝙵𝚒𝚜𝚑+𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜$𝟼𝟶