2018-07-07 85 views
十二同味 好自然會諗起謝霆鋒 chok到爆既煮食技巧 乾淨到爆既廚房setting 好似好好食既野食 不過好彩既係 呢間嘢都唔差 有chok到爆既waiter 真係好chok好cool 有啲太型 有裝修到好似好有feel既setting 棟門都霸氣過人 當然唔少得好好食既嘢食 最近我同好朋友為左重慶之旅訓練食辣既能力 呢度做training 真係好perfect 望一望個餐牌 勁似深圳啲探魚乜魚乜魚餐牌 陣味道即刻出曬黎 唔駛返深圳都可以食到 饒夢既味道 即刻嗌左個涼菜食食 為左令身體健康 擁有足夠既鐵質 我地選擇左嗌女人最需要既木耳黎食 木耳足夠清爽 汁方面夠酸夠辣 作為前菜黎講又唔會太過分 啱啱好夠開你個胃 十分好 之後就要嗌定嘢飲準備食魚 我地嗌左豆漿同酸梅湯 酸梅湯其實好解辣 好唔錯 但係我唔清楚酸梅湯做法 唔知點解 覺得呢個酸梅湯 濃郁得黎有點似食緊糖 唔知你明唔明白 相較之下 豆漿就好似比較好啦 不過prepackaged 唔開心囉~食埋個蔥油拌麵墊墊肚先 超級喜歡 超級推介 蔥係我好喜歡既味道 然後成個麵既味道都做得好好 十分滿意 不過個人鍾意食硬 如果麵質可以硬點點就好

口水木耳

豆漿
酸梅湯

食埋個蔥油拌麵墊墊肚先 超級喜歡 超級推介 蔥係我好喜歡既味道 然後成個麵既味道都做得好好 十分滿意 不過個人鍾意食硬 如果麵質可以硬點點就好啦
蔥油拌麵

最後就係魚啦!唔會失望 十分好 入面仲舖左我好鍾意食既透明煙煙韌 唔知咩黎其實 但係好好食 好喜歡好高興
麻辣魚

想食辣魚但係又唔想山長水遠返大陸既你 可以過黎try try噢
口水木耳
豆漿