2020-10-27 186 views
秋風起,又係時候食辣野啦😻今次推薦呢間係北角既小辣椒,d店員全部都係講普通話,應該夠曬正宗啦掛🤔首先係前菜,我地叫左涼拌萵筍絲$48同蒜泥拍青瓜$45。呢兩碟涼拌比想像中多好多!而且好開胃✨辣子蝦$128用大量乾辣椒同炸花生炒既辣子蝦,辣味香濃,但又唔會完全搶曬蝦既鮮味。蝦肉質比想像中好,緊實彈牙又鮮甜🙈推薦✨酸菜桂花魚$208呢度既酸菜魚比較清淡,只用左酸菜同泡椒,而且唔會好多油,幾好。😜桂花魚肉質嫩滑又無骨,感覺超新鮮✨松鼠鱸魚$138將鱸魚切片再炸到外酥內軟,加上酸甜既醬汁,超開胃!最後食得太興起,叫左兩杯奶茶,水準同茶餐廳一樣,適合香港人口味!正最後值得一讚係有位短髮姊姊服務態度超好!佢見到我地d餐具有少少問題就主動幫我地換埋,而且又有禮貌多謝佢
秋風起,又係時候食辣野啦😻

✨辣子蝦$128

✨酸菜桂花魚$208

✨松鼠鱸魚$138
將鱸魚切片再炸到外酥內軟,加上酸甜既醬汁,超開胃!

多謝佢