2023-12-19
任食火鍋放題,最平138起😍鍋底有15款左右,揀都有排揀,加$50 就可以鴛鴦湯底,我每次都點養生藥膳湯,而朋友就揀枳城喇沙湯底,可以滿足唔同人喜好!和牛套餐亦超高質,任點10款牛類配料,有好嫩滑嘅和牛肩、安格斯牛肉、封門柳、牛小排等。 而我就推介手切牛脊肉,色澤較紅潤,食落非常柔軟肉味濃,好有驚喜😂 我同朋友兩人一點左9 碟😆😆😆 肉類仲有西班牙🇪🇸伊比利亞黑毛豬,及粟飼豬肉、紐西蘭羊捲肉、麻辣撈雞柳等。 另外手工滑都確實唔錯👍🏻,蟹籽手工蝦滑、有營南瓜墨魚滑,都彈牙爽口! 另外蔬菜🥬、丸類、小食、飲品、湯品、糖水、主食等都以自助型式! 小食嘅麻辣雞腎、鳳爪、土豆絲都好味! 飲品亦可以揀自己製香茶,消滯解膩!
任食火鍋放題,最平138起😍