2017-10-31
上次同姊姊黎食完之後就經常都好想再黎食今日放工終於都有同事陪我黎食啦~~~~~今次坐得比輕近廚房~冷氣有點兒大記得去食既朋友要帶定件小外套店面裝修每一次睇都覺得十分用心~好舒服既環境飲品上先~當日因為有少許作感冒,所以點左一杯熱飲~感冒四散!!!!!串串刺身~新鮮好味~完全唔需要點調味料~哩個我印象中好似係炸蟹可樂餅之類既食物~外脆內多汁~4件唔夠食啊!!!!!!!哩款食物我就真係唔係好記得係咩黎啦~好似係雞肉,拉絲~~~~芝士萬歲~我同事最後食完D肉再食晒D芝士note5咁大既鰻魚~~~~~哩款我上一次點完之後一直記念到今次~再食果然都無令我失望^^雞軟骨餃子,口感十分好~第一次食,下一次再黎我會再點~豬頸肉飯~其實本身係想點烏冬,點知我哩個傻白甜既同事寫錯左,又黎多左一個飯不過錯有錯著,飯都好好飯啊最後壓軸上枱既係蛋捲~哩個我覺得係必點!無輪食到幾飽都一定要點如果唔係我會覺得自己無黎食過再次光顧無令我有一絲絲既失望服務,食物,環境(冷氣太大除外)都令我比100分,希望老闆KEEP住哩個水準
今日放工終於都有同事陪我黎食啦~~~~~
記得去食既朋友要帶定件小外套
店面裝修每一次睇都覺得十分用心~好舒服既環境
串串刺身~新鮮好味~完全唔需要點調味料~
我同事最後食完D肉再食晒D芝士
雞軟骨餃子,口感十分好~第一次食,下一次再黎我會再點~
不過錯有錯著,飯都好好飯啊
如果唔係我會覺得自己無黎食過
再次光顧無令我有一絲絲既失望