再嚟呢間日式小店食飯,上次一條友食完三餸午飯🍱,覺得都唔錯,而且好想食佢哋嘅班㦸,所以今次就同多三個朋友嚟食晚飯🍽。.呢間小店嘅目標顧客好明顯係一眾OL女士,皆因樣樣菜式嘅擺菜都好靚,好吸睛,啱哂女士們鐘意影相打卡嘅習慣。.好!言歸正傳,講番食物!呢度嘅晚飯菜式選擇就唔算多😅(甜品除外),只得8款可以揀。另外,份量亦較少,一定要食埋甜品先夠飽😖。今篇先介紹主菜,我同朋友一口氣食咗以下菜式:.#和王牛漢堡丼 ($158),漢堡由熊本A5和王牛🐮整成,所以肉味很濃。另外,好鐘意整穿蛋油醬油漬,有一種好治癒嘅感覺,咁當然呢款醬汁用來拌飯就更好食啦!😊.#海膽和風卡邦尼烏冬($168),海膽鮮甜,烏冬煙韌,加上和風卡邦尼醬,絕配嘅組合。👍🏼.#普羅旺斯海鮮拌烏冬 ($148),今次食到嘅青口終於較上次鮮甜多啦,可能阿叔都係麻麻青口加清酒嘅做法,炸咗嘅三文魚好香脆,絕不油膩。🤤