2017-04-07 243 views
兒童節帶阿女去搵表妹玩,又係買甜點嘅時候,市廣場有呢間新開嘅餅店,其實係一個玻璃櫃台,光鮮亮麗,蛋糕款式好多!店員有禮,比我同肥髀試食咗幾款蛋糕,大小姐揀好之後再教我攞返去之後,點樣解凍最好味! 之後袋好比我!草莓慕絲蛋糕($158)跟店員講解咁解凍,黃色紙盒有透明位置睇到蛋榚,蛋榚再有個密封膠袋袋好,打開包裝,蛋糕已切好,分開一人一件,上面嘅草莓慕絲仲有少許冰感,草莓味唔重,似食士多啤梨雪榚,下面嘅蛋榚幾鬆,不過唔軟!味道微甜!好清爽!。整體味道幾好,小朋友都有encore!日本直送蛋榚!可以嘅去日本食就好了!

日本直送蛋榚!可以嘅去日本食就好了!
2017-04-04
TakeAway
$26 (Tea)