2023-07-02 62 views
太子呢頭都有唔少烤魚雞煲專門店,今次推介呢間傳統本地小店,但一到七點竟然如此旺場。雖然裝修唔係華麗但勝在真係價錢經濟實惠,又有質素保證。老闆份人都好健談,因為我哋唔鍾意食好多骨嘅魚。老闆推介我哋叫鉗魚,話呢條比較多肉冇骨,食起來更加嫩滑新鮮,佢仲介紹我哋要點香辣味烤魚,餐廳主打,果然冇介紹錯。一上碟成條魚大大條食起嚟更加啖啖肉,不用吐骨好盡興,叫咗小辣味道,剛剛好食起嚟有辣椒嘅香味。烤魚仲有唔少配菜鍾意食大豆芽芫荽嘅人啱晒。我哋仲叫咗個手拍青瓜,解一解辣,好清新酸甜開胃,餐廳仲有唔少自家製飲品,點咗雪梨蘋果茶,清熱潤喉。仲見到在場唔少人都有點雞煲,下次再食過。鍾意地道烤魚嘅人,千祈唔好錯過。