2021-02-21 95 views
-••••••••••••••••••••••••••••••🍔Burgeroom(尖沙咀)📍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓207號舖☎️電話:37020361⏰營業時間:11:00-00:00🧀🍔黑松露芝士大烤菇煙肉牛肉漢堡個人認為黑松露味道唔算話十分出,可能因為有芝士,同埋啡菇本身都濃味。但黑松露加芝士令到入口既時候十分濃厚,重口味既人都應該都十分滿足,但如果真係中意好重黑松露味既人就未必夠啦🙈漢堡size十分大,真係大個我塊面,牛肉好厚身,唔會好硬,好Juicy👍🏾🍯🍔蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡 蜜糖芥末味就温和得多啦,酸酸甜甜,唔係太辣,其他配料就都大致同黑松露果款相同,但個醬汁唔同都差好遠,食落較清新😆🥑🍟牛油果醬芝士薯條牛油果醬同芝士既份量好足,唔會話食到下面無醬點,牛油果醬加左檸檬汁,酸酸地較開胃,唔會話食落好油膩好滯,薯條都好脆,但唔知點解食落條薯條唔熱既🙈🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟餐廳食物質素都算中上,價錢就唔好期望係麥當當價錢啦,佢個漢堡仲大過我塊面,配料都一啲都唔慳,收呢個價都好合理,如果兩個女仔食,食量唔算大既話,叫一個Burger加一個小食
🍔Burgeroom(尖沙咀)
📍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期2樓207號舖

🍯🍔蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡

牛油果醬芝士薯條

🥑🍟牛油果醬芝士薯條

🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟🍔🍟

餐廳食物質素都算中上,價錢就唔好期望係麥當當價錢啦,佢個漢堡仲大過我塊面,配料都一啲都唔慳,收呢個價都好合理,如果兩個女仔食,食量唔算大既話,叫一個Burger加一個小食乜都夠。環境正常啦,坐得唔係話特別舒服,要等位,等左半個鐘多啲,未食過既可以接受嘅🙈

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner