2021-03-20 128 views
呢間野令我特登開acc 嚟提醒大家唔好中伏。下晝兩個人去叫左一個kabab,半隻燒雞,配兩杯土耳其咖啡同埋是日蛋糕。店面十分擠逼,亦都冇樓面, 客人要自己攞餐具,食完要自己收拾。 除左咖啡係即煮之外,其他食物都等好耐先上, 唔催單跟本唔記得你有order咁。原來好期待土耳其咖啡有咩特別, 原來都係用磨好啲咖啡粉沖,苦味好重,口感好鞋,飲到後段根本唔可以再飲 因為太多粉沉底。咖啡師都冇介紹咖啡粉同沖嘅步驟,就算join course都係比個盤係自己煲。呢間餐聽最大問題係海鮮價,最低消費都成90 蚊,亦冇預先講明。 食左5樣野,kabab同雞menu話178, set加左蛋糕25蚊,兩杯咖啡total加多30, 都應該只係441, 但店員攞左張手寫單嚟話540蚊, 加一都唔應該咁多,完全係佢話咩就咩,呢間舖頭真係去一次都嫌多
呢間野令我特登開acc 嚟提醒大家唔好中伏。

2021-03-20
$300 (Lunch)