2020-07-14 1624 views
🇭🇰台灣郎·呢個我都經過過佢好幾次架啦 但係佢成日都好多人排隊 難得果次見冇人排隊我哋就終於試咗啦😍佢啲嘢食都上得幾快 不過我覺得佢入邊個冷氣唔係好夠 唔知係咪我地坐吧枱既原因🤭🤭·Lunch Set $66佢個套餐係包一個前菜 一個主食 一個飯/粉 同埋一個嘢飲 所以超級豐富 我哋兩個人總共嗌左6款野食 超開心🥳·主食方面我哋嗌左個鹽酥雞同埋72小時慢煮嘅豬軟骨 個鹽酥雞睇佢個樣好似細細粒咁 點知食落去都有驚喜 佢個鹽酥做得幾好 而且個雞肉都幾嫩 啪下啪下就會成兜食曬😈個豬軟骨呢我就覺得佢稍為好似唔係炆得好夠淋 🤔明明話係72小時 但係佢個汁係幾好食嘅🤣🤣·之後我哋嗌左一個肉燥飯同埋一個滷肉飯再兩個溝埋一齊食 係咪好正呢😏😏佢個肉燥都做得幾好 唔會太乾 個調味都夠既 個滷肉亦都做得唔錯 唔會太肥得黎都幾有口感 滿足到我對滷肉飯既craving🤤·📍天后銀幕街21號地下及1樓📍西環西營盤德輔道西260號正德大廈地下📍紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G34號舖
🇭🇰台灣郎
Lunch Set $66
Lunch  Set

📍天后銀幕街21號地下及1樓
📍西環西營盤德輔道西260號正德大廈地下
📍紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G34號舖
$70 (Lunch)
Lunch  Set