2022-08-20
好味!Sangria 很好飲!會再去的餐廰!今天去了嚐weekend brunch, 很有水準,西班牙龍蝦飯好味,奉送的餐前小食好味、好開胃,頭盤的Tapas 好味、蝦很新鮮、乳豬好味、肉很嫩滑、凍湯(蕃茄雜菜)好味(很適合夏天)、麵包一般(建議餐廳應焗熱佢)、Sangria 是我在香港飲過最好飲的,果味同酒的比例調配得好好,非常讚賞,Free Flow 好正,見你飲完,自動幫你斟滿,一啲都唔小家,非常開心的一次用餐經驗。開心到連相都冇影,我們近2 pm 先到,餐廰last order 好似係2:15/2:30 ,但都冇俾人一種趕住休息嘅感覺。餐廳裝修不是豪華,但好有地道風味,weekend可以著得好求其舒服咁食一個Brunch,很寫意!