2018-05-10 156 views
今次係我第一次用中文打食評,心情有啲緊張希望大家唔好怪我中文麻麻地啦。今次去嘅餐廳係灣仔,個名叫做burger joy。鋪面好細,平時行過真係唔會特別留意度。但係好奇怪,鋪頭咁細,居然有好多人喺門口排隊。咁我心諗:「係咪真係咁正呀?」所以就試吓。坐低先發現原來真係咁姐。啲漢堡包全部好新鮮、好好食。講真,食漢堡包呢啲就真係間間差唔多,款式唔係牛就係雞,唔係雞就係魚。所以要贏一定要新鮮同埋彈牙,你間鋪頭做到晒。可以嘅話記住食埋個雞翼非常抵而且味道好好、好惹味,雞翼唔係嗰啲好細隻個種,好有肉汁,絕對值得一試。當中一定唔少得嘅就係要試吓佢哋嘅奶昔,完全係外國人size,香港人都唔知點飲得晒,抵到呢。同埋佢唔係一味死甜嗰隻甜,佢真係有水果味個喎,所以正啊!我食晒成餐覺得最amazing係佢嘅店員,我開頭以為佢哋係菲律賓人,所以係咁同佢哋講英文,點知講完一輪英文之後佢突然間答我一句廣東話,我窒咗,哈哈,好親切,又好搞笑。

Mushroom veggie cheeseburger
Favourite beefburger
How can we miss fish burger
Milkshake strawberry flavour
Wings wings wings
Truffle fries
Unlimited  refill  lemon  tea!
Sweet potato fries
Mushroom veggie cheeseburger