今日放工, 經過地鐵站,見到一個好得意ge易拉架, 上面寫住低調高手雞蛋仔. 因為依一個店名, 我就俾佢吸引左去試一試,睇下個店主有幾咁高手.起初見個店, 只系抱住一試ge態度,因為我覺得佢一定唔會好食過北角雞蛋仔. 但系一試之後竟然有d驚喜.佢ge外觀同出面ge雞蛋仔冇咩分別, 但一咬落去粒雞蛋仔到,佢ge脆度適中又有食蛋糕仔個種口感, 唔會好似出面個d咁淨系得個脆字. 仲有個雞蛋仔有好香ge雞蛋味同牛油味, 個味道好豐富. 個老闆真系有d料到, 唔系吹水. 以後除左北角雞蛋仔之外仲可以多一處選擇.仲有我見佢仲有夾餅,下次一定要去多次試埋佢, 睇下仲有冇驚喜先

. 個老闆真系有d料到, 唔系吹水.

以後除左北角雞蛋仔之外仲可以多一處選擇.

2009-09-28
$10 (Other)