2018-03-20 103 views
同朋友食飯,想食下burger,見佢新開張於是就黎左呢間burger joy,裝修係典型美式漢堡店咁樣,幾Colourful。我地嗌左一個cheese burger一個fish burger share黎食cheese burger未咬落去已經聞到好濃烈既芝士味,同埋厚到覺得一啖都咬唔哂,咬落去有洋蔥,芝士,牛,蕃茄好多層唔同既味道散出黎,塊漢堡排肉汁都好充足,加上佢塊包入面係黃色(唔知係咪因為用牛油整既關係,有陣牛油香,食落好有滿足既感覺。而fish burger入面既材料大致上都同牛堡差唔多,係塊排變左炸魚,佢都炸得非常香脆,咬落去有一層脆口野,食落都好fresh。另外小食我地嗌左個黑松露薯條同埋洋蔥圈,薯條炸得乾身,配上香噴噴既黑松露醬,食完胃口大増。洋蔥圈亦都有一貫水準,外脆內軟,洋蔥咬落夠甜。我同朋友都覺得幾好,有機會再約去灣仔間分店再食。

洋蔥圈亦都有一貫水準,外脆內軟,洋蔥咬落夠甜。

我同朋友都覺得幾好,有機會再約去灣仔間分店再食。