2017-09-11 1496 views
4個人飯局唔易約,終於齊人,就一早book定銅鑼灣世貿中心食牛涮鍋!.Book左7點半,黎到話要等有枱先,要我地先揀好湯底同食邊款牛,🤔有無急成咁?!.入到去一坐底,湯底,牛肉,豬肉由雞肉都立即上枱,好高效率!.呢度係拎自己枱上既杯同碟出去拎野飲同野食!汽水機位,呢度有好幾款果汁,我最鍾意飲石榴汁,汽水機上仲有教學,教你果汁加氣水,試過朋友溝左杯橙汁加梳打加雪璧,都幾好飲!.醬油區,豆腐同烏冬:豆腐好滑,烏冬都好食,朋友們成晚食左好多件豆腐!.火鍋配料:種類多,比其他任食火鍋店高質同好味!.沙律區:估唔到打邊爈有沙律食😆,好正,可以自己揀!.甜品區:咁多款,只有第一行雲尼拿泡芙同林明一頓好食,其他係乾啲硬啲就味道麻麻。.雞肉,豚肉豬肉(我唔知同豚肉有咩分別,我聽職員講)美國上級進口牛肉($188@):呢個牛切都好薄,所以好快就熟,睇落好似好多肥羔,但食落唔覺,都唔錯!.一邊係濃醬油湯,一邊係鰹魚湯底,鰹魚淡味到好似清湯。.呢度90分鐘任食,佢係餘下19分鐘就黎提你俾錢,夠鐘就不停提醒你要交枱,完全無視你枱上未食既牛肉豚肉!!

入到去一坐底,湯底,牛肉,豬肉由雞肉都立即上枱,好高效率!
呢度係拎自己枱上既杯同碟出去拎野飲同野食!
火鍋配料:種類多,比其他任食火鍋店高質同好味!

沙律區:估唔到打邊爈有沙律食😆,好正,可以自己揀!

雞肉,豚肉
豬肉(我唔知同豚肉有咩分別,我聽職員講)

一邊係濃醬油湯,一邊係鰹魚湯底,鰹魚淡味到好似清湯。

2017-09-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$205 (Dinner)