2017-05-13 346 views
第一次行過這條街有好多好多野食,有中餐、西餐、湯麵、居酒屋、馬來西亞、好似仲有係串燒,咁小一條街竟然會有咁多野食,我最後入左D 間古月。其實係因為比他可愛牆身畫吸引了仲係3D 畫,有魚尾獅同埋雙子塔,都係代表星馬.仲有好鬼馬辣椒同蒜頭 可以見到有d 心思呀。完來係米芝連推介其實我真係好小食星馬餐,所以我只係隨便咁決定了蝦麵,蝦麵有海蝦、义燒、魚旦、豬肉丸、魚片個蝦唔似出面見過大虎蝦,但個肉都好實仲有小小蝦高。你問我有沒有食過正宗蝦麵,我真係無,因為無去過。配料是正常只係自己好鐘意飲個湯,個湯底係重點「推介」同埋真係有驚喜,這個湯我覺得好鮮甜,唔會太咸。只係微辣,所以我差唔多飲哂個湯,應該無味精,因為唔覺得口渴,我叫左兩溝麵。最後我叫了一個梅汁,唔知點解我一d 都覺得唔酸,反而係小小甜咁。大家注意他們有聽唔到員工,欣賞他們會請他們。所以大家都可以比耐性就溝通到,因為我都係個女仔落單,她係指住menu 問你野。我覺得無難度 ,而且她會好禮貌同你笑。
第一次行過這條街
有好多好多野食,
其實係因為比他可愛牆身畫吸引了

可以見到有d 心思呀。
完來係米芝連推介
其實我真係好小食星馬餐,
所以我只係隨便咁決定了蝦麵,
蝦麵
有海蝦、义燒、魚旦、豬肉丸、魚片

配料是正常
只係自己好鐘意飲個湯,
個湯底係重點「推介」同埋真係有驚喜,

大家注意

• 冰梅橄欖汁