2010-03-23 44 views
未到LUNCH, 我地一班餓底(其實得我)就會問:食咩呀?而我通常得番黎既答案係:你諗啦/你仲意啦,我地無所謂咁.但我提譏完後,佢地好多時到會去左第二度到食...今次難得可以發版話事,梗係得黃大仙有最多笑臉既"詠藜園四川菜館"到試下啦.我地叫左:煎餃子不過不失啦改良擔擔麵我地ORDER個陣時問:改良擔擔麵同招牌擔擔麵有咩唔同既時,佢就答:"拿,你睇下幅相啦, 一個有料一個無料",其實正確D黎講只不過係多左D花生同肉碎酸辣米線(友人W的)招牌擔擔麵 (友人A的)最後個陣,我地搵左其中一個係個到做既人同我地影相,佢個樣雖然好COOL,但係得的樣嫁ZA!果然,我既選擇係無錯既!
我地叫左:
不過不失啦
改良擔擔麵
酸辣米線(友人W的)
招牌擔擔麵 (友人A的)
果然,我既選擇係無錯既!
MENU
酸辣米線
2010-03-16
$35 (Lunch)