「8道」點心套餐: 👎🏻陳皮叉燒酥 皮唔夠酥唔夠香、無陳皮味都冇叉燒味,完全唔知食緊咩餡🤏🏻皇牌杏汁灌湯餃灌湯餃浸得太耐令到餃皮過軟爛,口感好差!本身一般杏仁味,但同餃漏出嚟的肉汁混合後,反而帶出鮮甜味👍🏻餃入面有粒迷你罐頭鮑魚仔😂 👍🏻筍尖蝦餃皇餃皮厚左d同唔夠煙靭,入面蝦仁比例多同大粒,加番分!🤏🏻櫻花蝦潮州粉果無櫻花蝦的香味,就係一粒普通粉果😂 👍🏻湖箔金魚餃造型可愛、打卡一流,味道其實同蝦餃有少少相似,但肉更飽滿同彈牙!🤏🏻鮑魚燒賣皇鮑魚同埋燒賣比例係一比一。上面係較靭的罐頭鮑魚,下面就係一般的豬肉燒賣!不過不失無太大感覺的一個點心🙂👍🏻黑金流沙包點心姐姐一炮過上晒所有點心,所以食到流沙包已經凍晒,本身都無預料仲會爆漿‼️點知一咬開香濃的流沙蛋黃漿爆晒出嚟,漏到下巴都有😂好驚喜‼️蛋黃漿好香,咸甜的味道真係好好食🤤👍🏻創新番石榴甘露食完前面7樣點心後先會上甜品!初頭覺得甘露上面好多泡,外貌好一般😵但估唔到番石榴味好香濃都無假生果的味道,入邊仲有啲番石榴粒增加口感😍👍🏻作為番石榴愛好者之一好鍾意,一路食住冰涼嘅甘露一路睇住藍天白雲同海景真係一流👍🏻 今次套餐我係KKday賣,💰128
「8道」點心套餐:

陳皮叉燒酥

👎🏻陳皮叉燒酥
皮唔夠酥唔夠香、無陳皮味都冇叉燒味,完全唔知食緊咩餡

皇牌杏汁灌湯餃

🤏🏻皇牌杏汁灌湯餃

筍尖蝦餃皇、櫻花蝦潮州粉果、湖箔金魚餃

👍🏻筍尖蝦餃皇
餃皮厚左d同唔夠煙靭,入面蝦仁比例多同大粒,加番分!

🤏🏻櫻花蝦潮州粉果
無櫻花蝦的香味,就係一粒普通粉果😂

👍🏻湖箔金魚餃

鮑魚燒賣皇

🤏🏻鮑魚燒賣皇

黑金流沙包

👍🏻黑金流沙包

創新蕃石榴甘露

👍🏻創新番石榴甘露
食完前面7樣點心後先會上甜品

今次套餐我係KKday賣,💰128/人!海雲天會收返每位23蚊茶位同加一服務費。最後賣單約💰170/人‼️如果2位去食就覺得ok,但一行5人去食就覺得貴過飲茶🥹

女性食就份量剛好夠飽
有個好差的位就係所有蒸的點心會一炮過上晒,當時係成十幾籠、三棟點心係枱面上😖點心姐姐仲叫我哋自己搞🤯導致後食的點心凍哂😥味道ok,但一次夠!
2023-09-26
$170 (Lunch)
Dining Offer
Group-buy