2023-10-22 239 views
-之前有得揀SOE,不過依家無了,今次飲咗House Blend:Ethiopia/ India呢個配搭真係幾特別,首先會有花香/ 黃色果香berries,之後又有India辛香料味,呢隻豆有層次,但又唔會後段太苦澀,本身好怕香料味太過突出,但2者都有平衡,所以都符合口味。咖啡師都細心友善~又會講得出豆子嘅風味同味道特色,仲會講ByeBye.(〃∀〃)想食夢王·班尼迪,可惜賣晒⋯(´゚д゚`)🍝龍蝦湯虎蝦長通粉 $148--》轉了扁意粉,湯汁不變,紅椒、蘑菇同洋蔥,湯汁方面類似龍蝦湯,但對我來講偏淡咗少少,如果加咗少少調味,可能更好食。🏖️海灘SeaSide雪糕芒果梳打 Ice Cream Mango Soda夏天接近尾聲,但係呢杯海灘🏖️真係好靚,望到即點,芒果汁如沙為夏日帶來甜甜快樂,🥭芒果算係幾甜,類似菲律賓芒果,🍦雲呢拿味偏甜,但配飲品就啱啱好。推薦指數:⭐️⭐️⭐️水準都穩定~(*´∀`)~♥ 不太驚喜但唔會中伏!上網見到劣評,但真心唔覺得咁差,可能遇到好員工~?-

Ethiopia/ India

想食夢王·班尼迪,可惜賣晒⋯(´゚д゚`)

🍝龍蝦湯虎蝦長通粉 $148

🏖️海灘SeaSide
雪糕芒果梳打 Ice Cream Mango Soda

推薦指數:⭐️⭐️⭐️
水準都穩定~(*´∀`)~♥
不太驚喜但唔會中伏!
上網見到劣評,但真心唔覺得咁差,可能遇到好員工~?