2021-04-25 1036 views
雖然呢間舖係主打龍蝦🦞但我哋並唔係衝著龍蝦而嚟😂只係搵個舒服嘅地方食個lunch 見唔駛排隊就入咗嚟🤣Lunch set係一個main價錢包咗一杯飲品🥤同埋一碗餐湯✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨🥧車打芝士鬆餅呢款餐前小食係免費嘅 同事話好好食😅但係我就有啲失望 因為我expect嘅scone係甜甜地搽Cotten cream/jam🍯 但呢款就係鹹嘅😅佢係濃郁嘅芝士味 scone好鬆化 係不錯的😂其實可能只得我唔喜歡🎃南瓜湯🥣我是又討厭湯又討厭南瓜的人😟所以唔講了😅🍕松露芝士蘑菇手工薄餅 $98超薄餅底嘅pizza 咬落去脆嘅😍芝士味濃 仲要中間有一粒粒蛋🍳所以咬落去除咗有芝士蘑菇仲有蛋漿😍😍好好食😘🍝蒜香檸檬炒蝦意粉 $88我冇諗過炒意粉係濕😑有咁多醬汁喺底😑意粉偏淋 蝦有幾隻🦐蒜香味足夠 但係就唔係好覺有檸檬味 就算點足佢下面嘅醬汁 都覺得唔係好夠味 始終都係乾炒嘅意粉好啲🤔
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🥧車打芝士鬆餅