2022-10-28 428 views
平時係中環去ᑕᗩᖴE就去得多😏今次就帶大家去食吓大排檔👍🏼👍🏼呢間大排檔長期都好多人排隊。。經過見到今日嘅人數唔係咁多嘅時候。。收牌一陣入去試吓佢嘅奶油豬😍😍當然佢個名唔係奶油豬咁簡單啦😏😏去到梗係唔係淨係食個包咁簡單。。我就當然食蕃茄麵。。我同我朋友冇人叫到一碗。。坐埋喺個大排檔熱辣辣咁樣食住呢個面。。又有另一番嘅風味。。又係特別好食啲嘅😋😋而家天氣唔係咁熱。。都唔會食到出晒汗嘅😏😏..🥪牛油檸檬汁蜜糖脆脆🍜蕃茄雞翼麵🍜蕃茄火腿蛋麵..📍 勝香園 (中環)中環美輪街2號排檔..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong
平時係中環去ᑕᗩᖴE就去得多😏
今次就帶大家去食吓大排檔👍🏼👍🏼
呢間大排檔長期都好多人排隊。。
經過見到今日嘅人數唔係咁多嘅時候。。
收牌一陣入去試吓佢嘅奶油豬😍😍
當然佢個名唔係奶油豬咁簡單啦😏😏
去到梗係唔係淨係食個包咁簡單。。
我就當然食蕃茄麵。。我同我朋友冇人叫到一碗。。
坐埋喺個大排檔熱辣辣咁樣食住呢個面。。
又有另一番嘅風味。。又係特別好食啲嘅😋😋
而家天氣唔係咁熱。。都唔會食到出晒汗嘅😏😏
🥪牛油檸檬汁蜜糖脆脆
🍜蕃茄雞翼麵
🍜蕃茄火腿蛋麵
📍 勝香園 (中環)
中環美輪街2號排檔
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#singheungyuen#central#centralfood#centralcafe#sheungwan#sheungwanfood#中環美食#勝香園#勝香園大排檔
🥪牛油檸檬汁蜜糖脆脆 🍜蕃茄雞翼麵 🍜蕃茄火腿蛋麵
🥪牛油檸檬汁蜜糖脆脆 🍜蕃茄雞翼麵 🍜蕃茄火腿蛋麵