個客未入門口, 老闆娘已經西口西面咁. 入到去, 地下有灘糖水, 唔叫佢地都應份要清理左佢呀. 叫個老闆娘佢只係西口西面咁行左去, 完全唔諗住自己或者叫個人黎睇下發生咩事.30蚊的西GUA西米露, 質素10蚊都不如, 淡如清水, 西GUA得4件, 比咁多錢佢就係養埋呢D西口西面的人LOR準備起身行人, 佢第一時間走黎叫我"比錢去個度", 我行慢2步佢居然BEAR住我. 這是什麼服態度?見到老闆娘店中的相, 全部笑到4萬咁口同D明星明人影相. 如果只係想SERVE明星的, 咁你大可以唔好開咁大個鋪比D平民入去比錢你洗GA. 比唔平的價錢入到去又唔係坐得舒服, 食物差, 仲唔知點解反要受serve我的人氣. 我唔係第一個係open rice話呢間野服務態度差的人, 大家諗諗係咪值得去試啦入去食20min受氣受足夠耐, 呢間野一d heart都冇, 唔知點可以叫sweetheart, 完全係騙消費者$$$

個客未入門口, 老闆娘已經西口西面咁.
見到老闆娘店中的相, 全部笑到4萬咁口同D明星明人影相.
2014-06-14
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)