2022-09-29 87 views
又到咗久違嘅火鍋夜!咁啱喺葵芳睇完戲就想去打邊爐,就襯住時間仲早去咗一鍋堂碰運氣,朋友好中意一鍋堂夠光猛,同有空間感,我地等咗一陣店員就安排咗我地入座,我地揀咗個和牛套餐,仲叫咗個菜乾豬肺湯底,記得一鍋堂嘅老火湯底是不錯的🥰餐廳提供QR code點餐,我地策略性地一個去外面拎前菜,熱葷,醬油之類,我就落單叫野食!只可以話琳琅滿目,淨係牛肉都有5,6款,仲有各種火鍋配料,餐廳仲有提供素肉,同各式各樣嘅蔬菜類!至於令我地印度最深刻嘅莫過於佢地新出嘅麻辣安格斯牛,麻辣得好刺激,仲有花雕酒手切牛肉,就算烚完之後個花雕酒味依然好出, 仲特別嫩滑🥰食完之後配雪糕為今晚畫上完美句號🥰