Hancham❤️ One of my favourite Korean Restaurant🍴..天氣凍食韓燒真係另有一番風味❤️!尖東一間我常去既新派韓國燒肉店♨️,由韓國人主理💁🏻‍♂️ 高質有水準而且性價比不錯喔!分別有燒肉 & 熟食可自由選擇,而且價錢親民、食物有質素,所以我耐唔時想食韓國野都會去呢間架🥰!🔸醬油蟹 & 牛油飯免費 $250 / $488 2pcs(Seasonal Special) 餐廳最新推出既醬油蟹🦀,新鮮有光澤滿鮮甜,仲要爆多橙黃色既蟹膏😍!OMG 加上醬油汁一同拌紫菜飯吃,真的一級棒❤️ 而家已經流緊口水🤤!🔸韓方牛肋骨湯 $138一款韓式傳統石鍋湯🍲,冬天喝真的很暖胃。牛肋骨🐮 相當腍滑好吃,肉質鬆軟不黏牙,白蘿蔔滿清甜🤍。份量相當多,2人share 就最岩!🔸調味烤排骨 (150g) $160🔸牛舌OX (150g) $160另外燒肉都係不錯選擇! 同質不錯吃,蘸點秘製醬汁 & 韓式配菜,用生菜包著吃很滋味。🔸Dryers Ice Cream $20最後吃個甜品 ➖雪糕杯🍨,2大球Dryers 朱古力雪糕十分抵😍! 超級滿足喔!..×××××ש尖沙咀麼地

🔸醬油蟹 & 牛油飯免費 $250 / $488 2pcs

🔸韓方牛肋骨湯 $138

🔸調味烤排骨 (150g) $160

🔸牛舌OX (150g) $160

用生菜包著吃很滋味。

🔸Dryers Ice Cream $20
×××[韓珍 -Hancham Korean BBQ Restaurant]×××