由於朋友想食拉面既關係,我就同朋友去左漁場台風。聽講呢間餐廳每日都好多人排隊食,所以我同朋友一收工就去左排隊。好有christmas 氣氛 溫馨提示:要人齊先可以入去,因為間餐廳唔係坐卡位個隻形式。我就簡左燒海蝦味豚骨拉面+200g (普通面量) + 普通醬汁量 + 葱 200g 好似相當於2個公仔面,我自己覺得都夠,所以可能150g 都夠女仔食。(圖上面已經包括埋增量紫菜加半熟蛋) 由於等朋友收工等到8點半,所以好肚餓。結果我額外要左增量叉燒,增量紫菜同半熟蛋。我覺得以性價比黎講, 呢度既拉面真係好高,個湯好得,唔咸得黎又有味,另外個面好有咬口。個蛋好好味,好值得加多個黎食。增量叉燒係分開送上,賣相好靚 飲品就可以簡可樂 or 雪碧 or 烏龍茶唔想加錢既話, 餐廳都有檸檬水提供 另外如果想要昆布or 沙甸魚醋,可問職員攞 左係沙甸魚醋 右係昆布醋沙甸魚醋如果怕醋酸, 可以試下其他唔同既調味料 左邊好似係辣醬,聽朋友講唔會好辣第2個係7味粉 未試過 最右係蒜蓉 本人覺得可以試少少

好有christmas 氣氛

溫馨提示:要人齊先可以入去,因為間餐廳唔係坐卡位個隻形式。

(圖上面已經包括埋增量紫菜加半熟蛋)

由於等朋友收工等到8點半,所以好肚餓。
結果我額外要左增量叉燒,增量紫菜同半熟蛋。

個蛋好好味,好值得加多個黎食。

增量叉燒係分開送上,賣相好靚

飲品就可以簡可樂 or 雪碧 or 烏龍茶

唔想加錢既話, 餐廳都有檸檬水提供

另外如果想要昆布or 沙甸魚醋,可問職員攞

左係沙甸魚醋 右係昆布醋

沙甸魚醋

第2個係7味粉 未試過

最右係蒜蓉 本人覺得可以試少少

2017-12-14
$153 (Dinner)