朋友揸車過嚟西貢呢邊食糖水,因為唔知食乜好,所以求其揀左間,呢間係出邊有見到佢貼晒野咁,就覺得應該唔太差,所以入咗嚟,點知原來係伏來嘅,呢個故事就係教訓大家食嘢之前要上openrice度睇下,唔好貪方便一坐低,我哋想要Menu ,講左三次個哥哥仔都唔理我地,真心有啲炆,佢扮聽唔到定係唔想理我地?最尾我哋自己去咗拎menu,落單又係佢,跟住又唔係好聽得清楚我哋講乜鬼,其實佢做乜嘢,太眼瞓?楊枝甘露好苦,冇乜芒果味,豆腐花又冇豆味,其實我都唔知自己食緊乜,食到最尾,豆腐花同埋楊枝甘露混和一體,好似飲緊楊枝甘露咁,不過係怪怪地嘅楊枝甘露白雪公主即係以山竹同奶為主嘅甜品,山竹少得可憐,得3、4粒,個奶幾好飲,同埋好似有啲jelly咁嘅嘢,幾有咬口,尼個算正正常常以呢個價錢,我唔會再試囉

楊枝甘露豆腐花

白雪公主

以呢個價錢,我唔會再試囉