2016-07-02 1410 views
步行上斜波覓食,咁辛苦行上來,當然要食多野店內外都佈置得好浪漫,有情調。侍應一見我們入來就立即招呼我們,笑容好好,細心地為我們調教冷氣温度店用的水是法國樽裝,法国餐配法式水,讚麵包是法式,超好味,煙硬外表,鬆較內餡,配魚肉醬及牛油,絕世好包!好想跟个師傅学整法餐同其他餐好唔同,食完一類東西就換碟,餸菜亦係見你食完一样才為你送上另一样。超喜歡這样食,可以enjoy生活!男友order左一打生蠔,南極冰蝦,睇住呢盤大食物就知係極品。蠔好鮮,蝦亦很鮮甜,是野生的,所以我食了好多之后食青口,嘩,香到呢……好回味!粒粒新鮮冇渣, 鮮甜到, 從來未食过咁好食BB帶我食既主菜終於出場, 就係龍蝦,我有半隻,d糕好甜好甘香,蝦肉又甜又彈牙,我就慢慢食,好滿足招牌燒雞焗薯仔,真係好食到不得了!雞好juicy, 好入味又好香,我好飽但又唔想浪費,唯有努力食。薯仔係唔可以錯过火腿好野味,齒頰留香再來沙律,賣相靚,由於太飽,吃不下了
步行上斜波覓食,咁辛苦行上來,當然要食多野

店用的水是法國樽裝,法国餐配法式水,讚

好想跟个師傅学整

火腿好野味,齒頰留香

再來沙律,賣相靚,由於太飽,吃不下了
2016-07-01