好彩喱騷出街之前已經book咗呢間餐廳咋 😁 而家超多人排隊呀,不過都係值得架,啲嘢食好好食呀…而家仲送口罩套,個design 好靚好型 😍 一家要黎支持吓呀極上鹽燒牛舌芯 📍$108聽講牛舌芯係牛舌人入面最爽嘅部位,真係講得無錯呀,好爽好厚!牛舌燒得好入味,加埋個檸檬汁仲正,份量都唔少,真係值得推介紐西蘭羊架 📍$72我地平時比較少食羊,因為好驚佢陣騷味太強烈,不過呢個唔會太騷得黎又好有羊味,肉質仲好淋喎火炙壽司盛合 📍$218三文魚,油金魚 ,同一款白身魚 (我地今日嘅係廚師精選嘅金目錭) 魚生好新鮮挪威三文魚洋蔥卷 📍$98一片片嘅三文魚刺身包住一絲絲嘅洋蔥同青瓜, 唔會好辣,反而好清新,好爽口。卷物上面摻滿咗飛魚子,份量好慷慨,一定要掃埋佢,唔好嘥嘢 🤭 醬汁酸酸地,幾開胃申子飯糰 📍$98燒飯糰外層好脆,上面鋪滿哂三文魚子,再用個紫菜包住 🍙 Yummy~乳酸梳打 (巨峰)📍$48乳酸梳打 (蜜桃) 📍$48

極上鹽燒牛舌芯 📍$108

紐西蘭羊架 📍$72