2020-10-09 3043 views
極上鹽燒牛舌心🐄($108)第一次食牛舌心係有啲驚喜既😚 燒得夠腍身, 咬落去軟綿得黎帶少少彈牙, 加上檸檬汁同鹽令到味道更上一層樓🤤吉列千層豬肉(三重芝士)🐖($228)成餐飯最期待係呢個菜, 可惜期望太高😭本身以為會係吉列豬扒, 點知原來係豬肉片卷埋再加芝士去炸, 皮同餡有啲分開左, 朋友話味道有啲似豬扭蛋漢堡😂 我個人覺得佢既味道同食材唔算特別, 所以價錢貴左啲🤭廣島蠔鍋🦪($138)呢個鍋比我想像中普通好多, 係我印象中日本既鍋物一般都係好豐富, 好多配料😲 但係呢一個鍋真係好似個名咁得蠔同埋湯, 蠔有大概9隻, 都算肥美, 但係有啲腥🤭 湯底就係普通既麵豉湯, 所以完全冇咩特別申子飯🍳($88)完全係俾飯既外貌吸引左, 用餐廳為名感覺好似幾特別咁😂 其實佢既樣係幾適🈴️打卡, 用蛋白打成雲既樣中間放生蛋黃, 成個感覺好靚咁☁️ 打完卡將蔥花同飯素撈落去個飯度再加埋豉油, 成個飯只得豉油既味道, 口感係幾綿滑既🙂 不過都唔太建議大家叫呢個飯, 因為真係睇得唔食得而家只要係Facebook 或者 Instagram 讚好同埋Tag 佢地就可以獲得一客雪糕🍦或花之戀, 我地揀左花之戀
極上鹽燒牛舌心🐄($108)

吉列千層豬肉(三重芝士)🐖($228)

廣島蠔鍋🦪($138)

申子飯🍳($88)

而家只要係Facebook 或者 Instagram 讚好同埋Tag 佢地就可以獲得一客雪糕🍦或花之戀, 我地揀左花之戀, 味道普普通通, 同埋佢既沙律醬有啲偏多🧐 對於呢一餐我覺得有啲失望, 可能expectation 太高, 覺得啲食物有啲overprice 左, 而且仲幾細份🤨 另外仲收加一服務費, 我地叫左4樣野加埋一都已經要六百幾蚊, 所以大家去前可以睇睇Menu啲野係咪啱食先
2020-10-07
2020-08-19 5874 views
終於!終於!!可以出街食野😭😭咁高興一定要食好啲😎話說申子居酒屋係上年同朋友食過,然後都介紹左唔少人幫襯!今日我就帶左條佬黎比佢見識見識喇😏😏🤤十二點九左右到達,唔少得量體溫消毒手既工作,被安排坐係上層近樓梯位置,眼見上層都坐滿食客,我地迅速完成落單。📍申子三色丼$228😋三色丼係拖羅蓉、海膽、三文魚籽,三樣都係比較貴價既食材,拖羅蓉偏淡味,海膽少少腥但ok既,三文魚籽幾甘鮮👍🏻我鍾意三樣野+啲飯一齊食係幾唔錯既🥰🥰而啲飯唔係凍冰冰,反而係室溫偏暖👍🏻👍🏻不過啲飯好濕好黏。丼飯好細碗,唔係幾夠食🤪另外好喜歡旁邊既牛蒡,爽口清新!📍吉列千層豚肉$228一年前食過原味,覺得好好味😋一直心思思想試三重芝士味🤤🤤今日終於試到!!等左差唔多50分鐘先黎到🥺黎到仲要唔係熱騰騰,可能因為咁芝士已經有少少硬左,拉絲拉得唔夠soft!少失望!炸皮唔算厚亦唔香脆,而且已經甩皮甩骨🤔可能因為咁,所以食落無乜熱氣感😂😂😂唔知算唔算好事!?我覺得食落ok ge唔算驚艷,條佬都表示好一般,但叫還左我個心願囉😎😎總結啦~小店既人氣愈來愈高企,對比我上年食,質素有少少下滑,價錢貴就一定架啦😂😂😂埋單五百蚊,仲要食得唔

📍申子三色丼$228

📍吉列千層豚肉$228

😎總結啦~小店既人氣愈來愈高企,對比我上年食,質素有少少下滑,價錢貴就一定架啦😂😂😂埋單五百蚊,仲要食得唔算好飽!同埋有一樣野一定要改善,野食真係等得比較耐,三色丼等左20分鐘😑最離譜係吉列豚肉,等左我地五十分鐘😓😓感覺似漏左單?吹完十分鐘就有。有彈都有讚🤪職員態度非常殷勤有善,感覺良好!希望可以穩定返個質素,要對得住個價錢先得架😝
2020-08-08
$251 (Lunch)
2020-08-05 4187 views
又一次證明網上節目嘅號召力幾咁驚人! 上過杜生嘅節目, 即晚呢間餐廳就變得非常之難book... 幾日後終於俾我book到兩個禮拜後嘅佛誕, 五一連假嘅黃金晚飯時段~ 😈入到去量咗體溫, 侍應帶我上2樓坐低, 餐廳嘅顏色以深色為主, 都做到日本居酒屋嘅風格~ 🍵🎎認真地做咗功課先過嚟開餐🍴前菜係極上鹽燒牛舌芯 ($108) 🐮👅粒粒都好厚身, 燒得勁入味! 點下啲海鹽, 蔥一齊食, 幸福~~海膽炒飯 ($178) 😍有蟹子, 菇, 主角海膽嘅炒飯!! 一大塊海膽舖喺飯面, 正呀!! 海赤貝剌身 ($68) 😋刺身好新鮮!! Yummy! 嚟到重頭戲... 三重芝士吉列千層豚肉 ($228)差唔多個個寫返食評都有叫呢碟, 非常期待嘅呢碟主菜 外表炸到金黃, 皮好脆, 入面層層豚肉夾雜住芝士, 非常滿足 不過係太邪惡太飽肚喇, 食一件已經飽咗, 有少少太Heavy嘅感覺... 邪惡度係滿分嘅! 😈😈令人滿足又好食嘅一餐, 不過價錢唔算平, 用充滿誠意嘅食物彌補 😆~ 疫症期間仲有自家口罩套送, 算係有心嘅食店! 😉

認真地做咗功課先過嚟開餐🍴

前菜係極上鹽燒牛舌芯 ($108) 🐮👅

粒粒都好厚身, 燒得勁入味!
點下啲海鹽, 蔥一齊食, 幸福~~

海膽炒飯 ($178) 😍

海膽炒飯

海赤貝剌身 ($68) 😋

刺身好新鮮!! Yummy!

海赤背刺身

嚟到重頭戲... 三重芝士吉列千層豚肉 ($228)

差唔多個個寫返食評都有叫呢碟, 非常期待嘅呢碟主菜

2020-04-30
海膽炒飯
海赤背刺身
2020-07-22 2473 views
疫症期間,屋企人已經甚少出街!日日喺屋企煮麵煮飯食,難免覺得有啲悶~所以特登去買啲正野返屋企同佢地食~!三重芝士吉列千層豚肉 [分數:9/10]原本都有啲膽心返到去會唔會濕晒,但估唔到吉列皮係仲脆脆地,最重要係完全無濕!因為想做到拉絲效果,所以放入氣炸鍋翻熱,即刻做到外脆內軟嘅效果!豚肉非常香口,再加埋入面大量嘅芝土真係超好食!唐揚脆雞[分數:8.5/10]唐揚脆雞一樣!放入氣炸鍋翻熱,同樣做到外脆內嫩!脆雞大大件!脆漿唔會太厚!雞肉仲有啲肉汁添!仲有配埋他他醬,一樣咁好食!蓬鬆玉子[分數:8/10]玉子燒生熟程度控制得好好,焗到返屋企咁耐都唔會變晒熟蛋咁!切開入面仲有蛋汁流出,蛋味非常濃郁!再配上上面嘅燒汁同沙律醬,非常惹味!申子燒飯糰[分數:8/10]最後仲有燒飯糰~飯糰外圍經燒過,變得更有口感同唔易散開,旁邊仲有好多三文魚籽粒,好彩一樣無焗到熟晒!整體嚟講,屋企人都好滿意~不過最希望疫情可以快啲過去,可以快啲同佢地出街食飯!申子居酒屋 (旺角)旺角黑布街74號藝興大廈地下1號舖

[分數:9/10]

唐揚脆雞
[分數:8.5/10]

蓬鬆玉子
[分數:8/10]

申子燒飯糰
[分數:8/10]

申子居酒屋 (旺角)
旺角黑布街74號藝興大廈地下1號舖
晚市不准堂食前的最後一晚,特地外出吃了一頓宵夜。雖然來到居酒屋吃東西,喝酒才是正道,但一來我不好酒,二來第二日還要早起上班,便與老婆仔一樣,兩人分別點了「巨峰乳酸梳打」($48)和「蜜桃乳酸梳打」($48)喝,兩杯梳打都算大杯,但味道就略嫌稍淡,不夠濃郁。「極上鹽燒牛舌芯」($98)軟腍嫩滑,最宜下酒,我雖沒喝酒,也覺好味。「厚豆腐」($38/兩件)平實無華,真的就是兩大件厚身的炸豆腐,外脆內軟,是另一道簡單的酒肴。「三重芝士吉列千層豚肉」($228)是這兒的招牌菜,厚厚炸漿藏著的是多塊被黏黐芝士包覆,堆疊在一起的豚肉,貨真價實的芝士可以拉出長得誇張的絲。這招牌菜雖然味道鹹了點,但確是特別,假如第一次來的話,必定要點來一試,下酒吃,一流。過了這晚,全港食店晚上六時後便不得堂食了,不知道要到一天,才可外出開懷吃宵夜呢!
晚市不准堂食前的最後一晚,特地外出吃了一頓宵夜。

Last Night Supper
2020-11-28 12 views
大家要打電話book枱!!!一直都想來支持申子,又懶以為係OpenRice 先有得book🙈結果係3個星期前book,後尾原來打電話早2-3日都應該會有位💛下次大家要打電話喇!!!串燒屬中價位💛但係好食!我最愛係燒鱔 厚肉得黎個皮都脆🤤我最期待的月見雞軟骨肉串就有啲失望😞雞肉較淋身 不是我喜愛的😣有個千層吉列豬扒係推介嘅佢有原味揀同埋芝士揀我怕”漏”所以揀咗原味有兩個醬汁點住黎食👍🏻埋單時發現佢計漏左吉列豬扒(價值$200)即刻同佢店員講返佢話原本一件係一開五而家要一開4+我哋等咗around 20分鐘先食 就free 比我地😵😵我哋就打算喺簽卡嗰度寫返貼士比佢哋店員就堅決話唔好😅💛下次會再來支持支持!
大家要打電話book枱!!!

串燒屬中價位💛但係好食!
我最愛係燒鱔 厚肉得黎個皮都脆🤤
我最期待的月見雞軟骨肉串就有啲失望😞
雞肉較淋身 不是我喜愛的😣

有個千層吉列豬扒係推介嘅
佢有原味揀同埋芝士揀
我怕”漏”所以揀咗原味
有兩個醬汁點住黎食👍🏻

埋單時發現佢計漏左吉列豬扒(價值$200)
即刻同佢店員講返
佢話原本一件係一開五而家要一開4+
我哋等咗around 20分鐘先食 就free 比我地😵😵
我哋就打算喺簽卡嗰度寫返貼士比佢哋
店員就堅決話唔好😅

💛下次會再來支持支持!

2020-11-18
  • 吉列千層豚肉
2020-11-19 12 views
申子居酒屋真係一間火紅旺角黃店係第三波之前 我係要一個月前先Book到今次好彩可以book到黎食飯 仲要咁岩撞到杜汶澤黎慶功黎食完野之後 我終於都明白點解咁難book位吉列千層芝士豚肉卷 ($220)相信呢道菜係申子既招牌菜 差唔多每台人都會點三重芝士係非常邪惡 一件起兩件止 因為都幾流但配上芝士及豚肉係非常出色 如果想無咁流可以夾椰菜黎食三文魚腩 ($35)分別點左油甘魚/甜蝦同埋三文魚腩三文魚腩係最新鮮同埋印象較深刻魚腩肥美 吞左落肚之後果陣油香味仍然係口腔停留唔係太捨得咁快食第二樣野廣島蠔鍋 ($138)本身以為蠔鍋只有最多4隻蠔 但估唔到佢有成8隻仲要每隻個Size都非常大 重點係個湯 配埋個蠔食係非常鮮甜最後忍唔住成煲湯飲哂極上鹽燒牛舌心($108)本身我係超鍾意食燒牛舌 所以今日黎一定要點食牛舌最怕係佢有陣膻味 但佢係完全無仲要燒得好淋帶得牛肉味 隨碟會附上海鹽同埋黃芥末 佢既黃芥末絕對唔係hea 超級市場買到果隻蔥花拖羅卷 ($128)拖羅切成茸再加上京蔥可以帶出拖羅既鮮甜味道我覺得呢個卷物幾值得試 份量都唔少三色迷你丼 ($218)三色包括海膽 三文魚子同埋蟹肉 個底有
申子居酒屋真係一間火紅旺角黃店
係第三波之前 我係要一個月前先Book到
今次好彩可以book到黎食飯
仲要咁岩撞到杜汶澤黎慶功
黎食完野之後 我終於都明白點解咁難book位

吉列千層芝士豚肉卷 ($220)
相信呢道菜係申子既招牌菜 差唔多每台人都會點
三重芝士係非常邪惡 一件起兩件止 因為都幾流
但配上芝士及豚肉係非常出色 如果想無咁流可以夾椰菜黎食

三文魚腩 ($35)
分別點左油甘魚/甜蝦同埋三文魚腩
三文魚腩係最新鮮同埋印象較深刻
魚腩肥美 吞左落肚之後果陣油香味仍然係口腔停留
唔係太捨得咁快食第二樣野

廣島蠔鍋 ($138)
本身以為蠔鍋只有最多4隻蠔 但估唔到佢有成8隻
最後忍唔住成煲湯飲哂

極上鹽燒牛舌心($108)
本身我係超鍾意食燒牛舌 所以今日黎一定要點
食牛舌最怕係佢有陣膻味 但佢係完全無仲要燒得好淋
帶得牛肉味 隨碟會附上海鹽同埋黃芥末
佢既黃芥末絕對唔係hea 超級市場買到果隻

蔥花拖羅卷 ($128)
拖羅切成茸再加上京蔥可以帶出拖羅既鮮甜味道
我覺得呢個卷物幾值得試 份量都唔少

三色迷你丼 ($218)
三色包括海膽 三文魚子同埋蟹肉 個底有壽司
個人比較鍾意食海膽 其實我本身唔太好海膽
因為成日覺得海膽好醒 但呢到反而食到甜味同埋海水味
突然對海膽有改觀

其實今晚係點左好多野食 但居酒屋燈光偏暗
所以影相出黎outfoc哂 如果要黎申子記得早D訂位
2020-11-16 34 views
睇左某位KOL嘅影片即時預訂試食,點左4款食物分別係燒雞腎、芝士明太子山药、千層豚肉卷及鰻魚天婦羅。首先我相信食得呢間嘢嘅人都係同路人,話雖如此,但係我從不盲撐一定實話實說。雞腎雖然係用新鮮雞腎但係處理過程不足食落去明顯有一陣雞羶味,燒嘅時間同火候不當,食落唔夠香口同爽口。芝士明太子山药食完之後都唔係好知食左啲乜嘢,味道交雜又無層次感。千層豚肉卷幾特別,有肉汁、香口同肉味不過價錢偏貴,最抵食及好食就係鰻魚天婦羅,鰻魚夠肥美同大條。
2020-11-16
  • 鰻魚天婦羅
2020-11-16 47 views
經網上同朋友介紹,今晚就決定同幾個朋友一齊去旺角呢間申子居酒屋,門口店面好有日式風情,加上晚間路邊燈光映照,真係好似去了日本當地的居酒屋!因為兩位朋友遲收工,我同朋友就決定先行點了串燒醫醫肚!這樣的串燒用2個字形容,就是高質!🤩雞腎調味好,口感有咬口同時內裡保留水份;豚肉金菇卷也是口感一流,豚肉不會太厚;豚肉香蔥卷更好食,個人喜愛大蔥,味道非常香濃又爽脆!再點了雞軟骨每粒都香口!食完串燒後朋友都趕到了,我們點了招牌的三重芝士千層吉列豚肉,3種芝士熱氣之中可以拉出絲,打卡拍照一流!豚肉的粉不會厚,怡到好處!雜錦天婦羅也是一絕!炸粉夠薄,油溫夠熱,有,南瓜,重點推介是大蝦,想不到炸物也是有這麼強大的鮮味🦐!手打免治雞肉棒會伴一隻日本生雞蛋,兩者配合得相當夾!每一口雞肉配上鮮蛋汁,這是我的食法!鹽燒靖魚🐟煮得相當出色,外皮微焦,金黃色的魚皮,外脆,內裡魚肉質地爽滑,有水份,鹽味淡淡的點綴,真的不想跟朋友分享哈哈!申子卷是餐廳推介必食之選,六件壽司: 2件三文魚,2件吞拿魚及2件油甘魚,魚夠新解是很重要,它做得到!個人最喜愛油甘魚的味道及口感,一絕!飲品方面我點了乳酸梳打巨峰口味,略帶甜,但不

飲品方面我點了乳酸梳打巨峰口味,略帶甜,但不錯!🍹
朋友就點了日本酒share,二百多元的日本清酒為彷彿帶領我們一起不醉無歸!🍶
  • 豚肉金菇卷
  • 三重芝士千層吉列豚肉
  • 雜錦天婦羅
  • 鹽燒靖魚
  • 手打免治雞肉棒
  • 申子卷
2020-11-16 42 views
味道就還好啦,但個分量對唔住個價錢囉,百幾蚊食個天婦羅茶漬飯得一隻蝦,泡沫朱古力淡到水咁,去茶餐廳飲冇咁嬲。晏晝個西冷飯就正正常常啦,如果唔係話黃店根本唔會去食。
$180 (Lunch)
2020-11-04 196 views
如果想夜晚坐耐啲慢慢同朋友邊食邊吹水,居酒屋都係其中一個唔錯嘅選擇,夜晚9點幾walk in去,唔駛點等就入得,佢有兩層,食物menu都幾多選擇,staff嘅服務態度係好好,但我似乎對呢間嘅期望過高,甚至係有少少失望嘅,兩個人埋單差唔多600蚊,而整體食物質素好普通,份量唔算多,價錢係overpriced,未必會再食,呢間黃店請加油。📍申子飯 $88只係啱打卡,係將啲蛋、紫菜、配菜撈飯咁食,隻蛋用日本蛋,食到好香好重嘅蛋味,味道冇咩驚喜📍肉眼 $188佢有分水晶燒、廚師燒果啲,我唔知咩嚟,不過果時得返廚師燒,咁我哋揀5成熟,肉質幾香口,唔會過韌,但唔建議點佢啲鹽嚟食,我點少少嚟食,係超級鹹⋯⋯📍水母刺身 $88聽落好似有啲特別咁,就試吓啦。份量好細,得幾條。質感似食豬皮,爽口彈牙,味道唔係難食,但未去到好突出,而且唔係幾啱我哋嘅口味📍黃金聖衣 $38其實係一塊脆咗嘅雞皮,食落去係脆卜卜嘅,但差唔多成40蚊真心唔值📍蟹肉蟹子牛油果沙律 $98沙律同肉眼係我哋今次覺得比較好食嘅嘢,蟹肉蟹籽同牛油果好夾,好開胃,牛油果份量略少

📍申子飯 $88

📍肉眼 $188

📍水母刺身 $88

📍黃金聖衣 $38

📍蟹肉蟹子牛油果沙律 $98

2020-11-03 125 views
用Janice Man tone 講一次先做人最緊要Be Waterrrrrrrrrrrrrr 一開波熱下身同隻牛打茄輪先. 食極上鹽燒牛舌心,嘩頂咁好食嘅燒到好腍不得了仲係爽口彈牙點做到嫁#初戀嘅感覺返曬黎 加少少海鹽仲好食海膽炒飯用咗珍珠米嚟炒,炒得乾身得黎又有啲juicy非常出色。本人極級屎忽鬼用筷子一粒粒咁夾試吓有冇海膽嘅味,出乎意料係每粒都有,真材實料!上邊仲有幾片大大塊嘅海膽加埋啲蟹子一齊食好惹味鰻魚天婦羅名副其實,一黎到超級熱聞到好香嘅鰻魚味!係炸之前用咗燒汁燒過,炸嘅時候將肉汁鎖住外脆內軟。通常炸嘢會好乾但係呢個鰻魚#唔係乾巴巴唔洗用其他野都有濕潤嘅感覺份量大份有5嚿嘅厚切鰻魚極級推薦!戲肉黎啦三重芝士吉列千層豚肉,肥仔波點黎?就係最鐘意食肥仔嘢!外層吉列炸粉係薄,裏面真係有三層豚肉每一層包住啲芝士,嚴重警告極級邪惡同肥仔! 有拉絲嘅感覺趁熱食係好好食但係食完有啲漏 #食完好野返唔到轉頭點算仲叫咗個鹽燒雞翼串燒不過冇咩特別唔使講。完📍 申子居酒屋 (旺角)旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖
仲叫咗個鹽燒雞翼串燒不過冇咩特別唔使講。完

📍 申子居酒屋 (旺角)
旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖
2020-10-30
  • 三重芝士吉列千層豚肉
  • 鰻魚天婦羅
  • 海膽炒飯
  • 極上鹽燒牛舌心
2020-10-16 230 views
為左鰻魚飯嚟試架,可惜無咗;而餐廳其他嘢食有喜出望外嘅感覺😊我哋係芝士控,叫咗芝士玉子,外面係濃濃嘅章魚丸子醬,切開裡面係流心嘅芝士+蛋汁,眼球即刻被吸引。三重芝士吉列豬扒,芝士係拉絲架,好驚喜嚟到居酒屋吾少得串燒,雞軟骨、雞雜、白鱔,欣賞雞軟骨好有雞味,吾似雪藏的;白鱔好飽滿,塊皮燒到勁脆。牛舌芯身為飯筒必須要有飯氣落肚,叫左煎飯團,有點overcook,太硬了

三重芝士吉列豬扒,芝士係拉絲架,好驚喜

牛舌芯

• 蓬鬆玉子
2020-10-16 201 views
想試呢間黃店居酒屋好耐💛真係幾好食😋我地當日無book但早到有得walk in😎. 蓬鬆玉子 .推介!!! 都幾大份好厚呀個玉子🤗 咬落去好滑一d都咁老 d蛋汁同芝士 沙律醬 醬油吱哂出黎 好豐富口感😍 . 海膽炒飯 .原本係好想叫申子飯(即係雲朵飯☁️) 海膽好新鮮 雖然就唔算多 炒飯幾炒得幾乾身 飯粒分明 面頭仲有d蟹籽 不過無想像中吸引. 左口魚刺身 .超新鮮嘅左口魚😋😋 份量都幾多 好正. 極上鹽燒牛舌心 .一口牛舌心好厚肉 好juicy🤤點埋d鹽好正 好想食多幾舊😈😈我地仲叫左兩杯酒 反抗同報仇😎🤚🏻👆🏻可以試下😎推介: 🌟🌟🌟🌟+0.5🌟(最高5星)
想試呢間黃店居酒屋好耐💛真係幾好食😋

我地當日無book但早到有得walk in😎

. 蓬鬆玉子 .

. 海膽炒飯 .

. 左口魚刺身 .
超新鮮嘅左口魚😋😋 份量都幾多 好正

. 極上鹽燒牛舌心 .

我地仲叫左兩杯酒 反抗同報仇😎🤚🏻👆🏻可以試下😎

推介: 🌟🌟🌟🌟+0.5🌟(最高5星)
  • 蓬鬆玉子
2020-10-12 212 views
第一次去個陣唔知道,7點去walk-in話大概要等到9點就無食到。近日咁岩見到7點有得book,就即刻約人去試下。早左5分鐘左右到,等一等,準時7點可以入座。總共有2層,1樓有吧枱,2樓幾張卡座同少量枱。因為好肚餓,所以好快就落左單。第一樣汁燒蒜片牛柳粒 $98。 我個人就好鍾意呢個,個汁加埋啲蒜同牛柳粒好夾,啲牛柳粒都唔會乾同「鞋」。第二樣鹽燒牛舌芯。$108本身都好鍾意食牛舌,仲要係一粒粒,夠厚有口感而且好爽。第三樣,未黎個陣已經諗一定要點。吉列芝士千層豚肉,$228炸得好脆,入面真係好多芝士!! 但啲芝士唔會好膩。結論: menu好多野揀,但兩個人食唔到太多野,可以約多約個朋友再黎!!!

近日咁岩見到7點有得book,就即刻約人去試下。

因為好肚餓,所以好快就落左單。

第一樣汁燒蒜片牛柳粒 $98。
汁燒蒜片牛柳粒

第二樣鹽燒牛舌芯。$108
本身都好鍾意食牛舌,仲要係一粒粒,夠厚有口感而且好爽。
極上鹽燒牛舌芯

第三樣,未黎個陣已經諗一定要點。
吉列芝士千層豚肉,$228
炸得好脆,入面真係好多芝士!! 但啲芝士唔會好膩。
吉列芝士千層豚肉

2020-10-08