2021-11-14 1475 views
上來open rice 睇左好多燒肉既餐廳,最後選擇了嚟呢間。而呢度既omakase的確係冇得彈😋。有專人幫忙燒,我就不怕燒得不好而浪費了。佢哋用既係A5級的wagyu 和牛.更是稀有部位。每一塊和牛燒之前都會講解一下係咩部位,同有咩口感分別。呢D真係叫有services 😜。同其他燒肉店上一盤肉比你自己燒真係感受都唔同。因為真的會更細緻去感受不同部位燒肉既特色。揀咗menu上Great 既8個cut.咪以為得8片肉會唔多。我食了頭4輪,我都覺得自己已經夠。鍾意食燒肉的朋友的確要來感受下,高質素的係現在飛唔到去日本而又可以令你揾到那份同係日本食燒肉的真體驗。而海膽牛肉飯真係難以抗拒,真係要試吓。真正令人好滿足,每片燒肉口感那份感動,令你好期待下一口燒肉又會有什麼別不同。而因為Great 呢個menu中除了8款🐃之外仲有一份🐷,帶子,菇。都令人感到驚喜的。而呢個燒完再浸入湯食的,係會一滴湯都不漏飮曬

而呢個燒完再浸入湯食的,係會一滴湯都不漏飮曬
2021-11-08
  • kuri