2016-06-15 1499 views
來呢°食早餐味道幾好價錢又過得去,感覺性價比上面係比翠華好d,不過呢°食嘢d服務員吖叔好似好趕咁,食都唔安落吖,炒蛋多士,最適合做早餐喇,蛋有營養吖,雞蛋炒到好嫩滑,加咗牛油炒好香,真係想食多份吖!食食下隔離檯兩公婆係°吵架,以為發生乜事添,真係吓死我,凍奶茶好順滑好濃郁,加埋冰冰地,真是爽吖!不過呢,朝早都係冇飲咁多凍嘅嘢比較好,唔健康吖,好喇,我自己係鐘意飲凍嘅嘢多d喇。杏汁燉奶,第一次試呢個口味嘅燉奶,感覺都唔錯下,杏仁味幾濃,燉奶好滑,望落去都覺得靚吖,不過唔知係乜錯覺,覺得有d甜過頭,會覺得有d膩。
炒蛋多士
杏汁燉奶
凍奶茶
杏汁燉奶
2016-05-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$40 (Breakfast)
炒蛋多士
  • 凍奶茶