2022-09-03 745 views
位於高街既 Ricos,同隔離既意大利餐廳係互相打通,有日做野下午茶時間路過,見到 happy hour $35 一杯,可以揀紅白酒,生啤,Sangria 等等,就比佢吸引左入去😍😍😍我就揀左去西班牙旅行好容易搵到既 Mahou 飲,夠晒 fresh 同凍,正🍺🍺🍺西班牙菜又點少得蒜蓉橄欖油大蝦,侍應都熱烈推介,個油都幾香多蒜,不過個蝦就有少少過左龍乾左啲🙈Risotto 個汁都好杰身同菇味濃,加埋上面既 Parmesan 就最夾😋份量都幾多一個人食完已經非常之飽環境都好 open 好舒服,可以慢慢坐飲多幾杯,平日下午黎講都算多客,下次再飲下 sangria 先🍷🥂