2020-03-09 85 views
一人前浜燒定食$168套餐包括了: 帆立貝 ,魷魚鬚,赤蝦,貴妃蚌,處女北寄貝及迷你野菜湯烏冬點選套餐後職員馬上為我奉上餐湯及餐前漬物 餐湯是花甲湯 味道非常的天然 充滿鮮味及海水味 花甲鮮甜又肥美 餐湯已經充滿驚喜 期待主食浜燒海鮮有5款 貴妃蚌及處女北寄貝是活的 非常新鮮 帆立貝已經處理乾淨 雪白的肉已經讓我垂涎三尺赤蝦非常巨型 有手板咁大隻 蝦膏好甘甜 肉質又爽又彈 啖啖肉全程由職員處理食材 拿捏海鮮嘅生熟程度剛剛好 服務態度一流 話咁快就食得北寄貝肉嫩還多汁 烹調時間並沒有過火 燒得一啲都唔乾 充滿濃郁的海水味 鮮甜無比 最緊要係一粒沙都冇 食完真係會心心眼貴妃蚌肉質相對較為結實 口感爽爽的 肉厚又鮮味 簡單嘅烹調方式配上新鮮嘅海鮮 便是無敵魷魚鬚燒到有點焦香 加上秘製醬汁 充滿日式風味有專人幫忙燒海鮮 靜靜的享用一頓豐富午餐 確實寫意 除了海鮮還配上一碗熱騰騰的烏冬 實在滿足有盆栽花卉做裝飾 還有柔和的天然光 在這裏用餐非常舒適 午市套餐選擇多 價錢合理大眾化 最緊要食材夠新鮮 下次必定再來光顧

一人前浜燒定食$168

魷魚鬚燒到有點焦香 加上秘製醬汁 充滿日式風味