2024-05-15 13 views
之前聽人講銅鑼灣有間一人一鍋蒸氣火鍋🫕我當然唔會錯過🤭今日即刻帶老公去試🤭餐廳主打生猛海鮮,有3款海鮮套餐,除了有安格斯牛肉、雞髀肉、豬腩片和各種手打丸類火鍋配料之餘,還可以配粥底或麵底 🍜 我哋十二點去到嘅時候🕕 啱啱見到有人送生猛嘅海鮮去餐廳☺️海鮮最鮮美既味道,新鮮既海鮮食材🦐🐟🦑🦞🦀蒸汽鍋爐保留了食材的鮮味和營養價值🔸八府巡按套餐配蟹膏蟹肉粥🔸前菜有沙律🥗,炸物有餃子🥟同芝麻雞翼🍗🔸海鮮方面有白蜆🐚、蝦🦐、北寄貝、鮑魚、元貝、扁蟶子、鮮魚片🐟、龍蝦同蟶子皇。🔸肉類方面有安格斯牛肉🥩同豚肉片/雞腿肉🍖選擇,最後仲有蔬菜拼盤🥦📣而家仲可以一蚊換購一隻鮑魚🤭🤭🤭

🔸八府巡按套餐配蟹膏蟹肉粥

🔸前菜有沙律🥗,炸物有餃子🥟同芝麻雞翼🍗

📣而家仲可以一蚊換購一隻鮑魚🤭🤭🤭