2021-08-27
#跟住我食唔中伏.前幾日同寶寶去西營盤玩路經呢間餐廳,感覺唔錯就入去試下😋今次真係好lucky,誤打誤撞食到間好餐廳💞首先價錢唔貴,講緊lunch都係$6x - $9x 不等選擇都幾多:牛豬魚雞素食都有,再包埋香草中東包、沙律菜&薯條平日special優惠仲送枝裝果汁或梳打水.[美國安格斯牛扒]都幾香牛味,雖然有少少筋但可接受👌🏻寶寶都超中意食!令我幾suprise嘅係[牛油烤雞胸肉]😍雖然佢唔會好似雞脾肉咁滑嫩,雞胸都係偏乾身但個調味真係令人食到好上癮!就算寶寶食得較慢個雞凍咗,但食落都好正,好岩用來做movie dish🤣除咗lunch set我仲加咗個小食香草車厘茄😍粒粒都烤到微微脆皮,裡面暖笠笠👍🏻.餐廳環境唔大,但成件事都幾chill,絕對可以再來🥂對於有小孩嘅我來講,唯一美中不足就係全店只有高圓凳如果小朋友太細個就唔適合堂食啦🙈PS不過可以takeaway個雞番屋企食都好ok🤭👏🏻....#ca師奶餐廳_西營盤
前幾日同寶寶去西營盤玩
路經呢間餐廳,感覺唔錯就入去試下😋
今次真係好lucky,誤打誤撞食到間好餐廳💞
首先價錢唔貴,講緊lunch都係$6x - $9x 不等
平日special優惠仲送枝裝果汁或梳打水
但個調味真係令人食到好上癮!
餐廳環境唔大,但成件事都幾chill,絕對可以再來🥂
對於有小孩嘅我來講,唯一美中不足就係全店只有高圓凳
如果小朋友太細個就唔適合堂食啦🙈
PS不過可以takeaway個雞番屋企食都好ok🤭👏🏻