2023-01-31
💖 第三站 (旺角)✨旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️呢一間Cafe我自己book mark咗好耐㗎喇🥰因為呢度有得玩桌遊,又坐得舒服,最緊要係有勁多玫瑰飲品可以選擇😋岩哂我🥰-煙三文魚沙律🥗 $82呢個沙律,我自己覺得好好味喎!有別於平時食開嘅煙三文魚沙律!佢嘅煙三文魚唔係設成一片片,反而係厚身少少。比較有口感😍我自己鍾意呢一款多少少。-墨西哥香辣肉丸燴意粉🍝 $136一坐低 @fin.foodie 就話一定要食呢一個意粉!上到枱果然賣相好唔錯🙌🏻成個意粉嘅份量都幾多‼️我哋兩個人嗌一份都好足夠🤣,肉丸好彈牙☺️好好食。-朱古力蛋糕🍫$36食完一定要試吓佢哋嘅切件蛋糕,擺盤好精緻!食落口朱古力味好濃郁,唔會話好甜起痰👍🏻-藍莓芝士蛋糕🧀 $36藍莓芝士蛋糕都好好味,免頭嘅藍莓醬好特別,好似比平時嘅藍莓醬甜少少,我自己覺得同個芝士蛋糕給夾,而且成個芝士蛋糕都好滑身😻-女祭師🧝🏻♀️ $48用咗塔羅牌去命名嘅飲品,其實佢個Menu有勁多飲品都係有玫瑰!但係我就千挑萬選揀咗呢一款👉🏻士多啤梨玫瑰梳打🍓,又有士多啤梨又有玫瑰啱晒我🤭-水蜜桃梳打🍑
💖 第三站 (旺角)
✨旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
-煙三文魚沙律🥗 $82
-墨西哥香辣肉丸燴意粉🍝 $136
-朱古力蛋糕🍫$36
-藍莓芝士蛋糕🧀 $36
-女祭師🧝🏻♀️ $48
-水蜜桃梳打🍑 $42
水蜜桃梳打士多啤梨玫瑰,梳打一樣,個底都係有什果粒!增加口感😋
-玫瑰Latte🌹 $52
可能奶比較多嘅關係,所以拉花嘅心形唔係太明顯,但係飲落去真係超級香玫瑰花味😍我要比滿分!
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩