2024-04-15 1373 views
最近新都城商場搞左兒童活動,同小朋友玩完就係附近找左餐廳,平時去得多酒樓,好少有「將軍會館」坐得咁寬落,冷氣夠涼,燈夠光猛,好適合一家人輕鬆食個飯。清蒸龍躉斑(約一斤)(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)餐廳即叫即蒸,食得出魚肉十分鮮嫩,肉質結實略帶油分,魚皮嫩滑帶點油脂,魚鱗去得乾淨,肚的部位清洗乾淨所以不會有腥味,薑蔥切成幼絲十分爽口新鮮,用上自家製的甜豉油帶出鮮味,灒油部分更增添魚的光澤感。鮮果咕嚕黑豚肉 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)餐廳俾嘅份量偏多,十分抵食,三色椒新鮮脆身,唔辣仲甜甜地好有水份。肉嘅部分用上黑豚肉果然零舍不同,肉質十分鮮嫩,唔會有渣或筋。粉漿厚薄亦恰到好處,非常脆口,不會太重油膩感,外面裹上甜酸醬真係非常開胃,啱晒小朋友食。上湯開邊西澳洲龍蝦配伊麵(一斤)(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)一斤嘅龍蝦份量真係唔少,以依個價錢食到西澳龍蝦真係非常滿意。龍蝦肉質飽滿鮮甜,厚肉爽彈,可以全條肉叉出來慢慢吃。上湯部分濃稠適中,雞湯鮮甜。伊麵有水準,每一條都爽滑長身,份量又多,足足食到4碗。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~將軍會館 將軍澳寶琳貿業路8號新都城中心三期1樓137號舖 👍出色味道👍地點方便👍環境

清蒸龍躉斑(約一斤)(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

清蒸龍躉斑(約一斤)

鮮果咕嚕黑豚肉 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

鮮果咕嚕黑豚肉

上湯開邊西澳洲龍蝦配伊麵(一斤)(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

上湯開邊西澳洲龍蝦配伊麵(一斤)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
將軍會館 將軍澳寶琳貿業路8號新都城中心三期1樓137號舖

👍出色味道
👍地點方便
👍環境舒適
2024-03-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 清蒸龍躉斑
  • 上湯開邊西澳洲龍蝦配伊麵
2024-03-19 1336 views
約了朋友在新都城中心晚餐,朋友叮囑一定要早點到。✨️ 杏汁燉花膠奶白色的杏汁燉花膠,杏汁香氣飄飄。杏汁口感香濃幼滑,味道香甜,無添加味精,花膠熬煮至軟腍適中,非常滋補。✨️ 濃雞湯煲花膠濃雞湯煲花膠味道濃甜鮮香,入口順滑卻不油膩。花膠、雞腳、瘦肉,食材足。花膠肉質厚實,美味可口,非常有質素!✨️ 清蒸蝴蝶龍躉班現時正進行超值優惠價$18,售罄即止,怪不得朋友叮嚀我要早點到 龍躉班蒸得恰到好處,嫩滑鮮甜,加上大量香葱,香氣宜人。✨️ 玉桂乳鴿醬紅色的玉桂乳鴿肉質不柴,鴿肉味濃。✨️ 乳香八寶齋平日多吃青菜,嚐嚐乳香八寶齋也不錯。紹菜、冬菇、雲耳、豆腐卜、腐竹、福果等食材,口感豐富。運用適量南乳來炆煮齋菜,味道帶鹹香,不錯。✨️ 豉汁白鱔煲仔飯肥美多肉的白鱔,在豆豉襯托下,鮮味相當突出。還有脆口的飯焦,不焦燶,又不過硬。豉汁白鱔煲仔飯加添煲仔飯豉油,味道更惹味。
約了朋友在新都城中心晚餐,朋友叮囑一定要早點到。
✨️ 杏汁燉花膠
杏汁燉花膠
✨️ 濃雞湯煲花膠
濃雞湯煲花膠
花膠肉質厚實,美味可口,非常有質素!
✨️ 清蒸蝴蝶龍躉班
清蒸蝴蝶龍躉班

龍躉班蒸得恰到好處,嫩滑鮮甜,加上大量香葱,香氣宜人。
✨️ 玉桂乳鴿
玉桂乳鴿
醬紅色的玉桂乳鴿肉質不柴,鴿肉味濃。
✨️ 乳香八寶齋
乳香八寶齋
✨️ 豉汁白鱔煲仔飯
豉汁白鱔煲仔飯
肥美多肉的白鱔,在豆豉襯托下,鮮味相當突出。
2024-03-11
杏汁燉花膠
濃雞湯煲花膠
清蒸蝴蝶龍躉班
乳香八寶齋
豉汁白鱔煲仔飯
2024-03-06 1010 views
要係將軍澳區搵食,寶琳站可算為代表,接駁住嘅大商場內有多種唔同種類嘅餐廳,總會搵到岩食嘅。想食中菜咩? 可以黎呢間。多款餐前小食中,睇中呢客沙薑豬手粒 ($68)斬至一口份量容易食,甜酸醬汁加埋沙薑香味好惹人胃口,入口爽脆,正。出街食飯能夠有啖燉湯飲下都幾好,見到呢盅花膠螺頭爵士湯都只係$48,材料豐富。入口熱度十足,有齊花膠,螺頭及鷄腳,味道鮮甜,飲完都無口渴。要選最家常菜式,菜芯炒牛肉絶對係頭幾位,但呢度嘅係選用安格斯牛肉 ($138)。以菜芯做底,入口無渣同唔苦; 牛肉夠大塊,鬆軟得黎又帶點嚼口,用黎送飯好岩數。呢客熟成脆皮燒鷄 (半隻/$118),出鏡率都幾高,半隻份量相當有睇頭。有埋個燒鷄汁點食,鷄皮下無咩脂肪,炸至金黃色又香脆,就算係鷄胸位,肉質都唔會嚡乾,連皮食會食到鷄油嘅香味。係門口望到呢個”年年有魚”牌,大大隻字寫住每條$18,無睇錯,真係$18。由於只限晚市供應,每晚數量有限,落單時問仲有無,幸運地仲有,即刻落一條啦。原條清蒸蝴蝶龍躉斑,約1斤重 ($18),賣相絶不將貨就價。大量蔥絲配上蒸魚豉油,魚肉輕易骨肉分離,嫩滑程度可接受,咁嘅價錢絶對超值。呢度出品味道唔錯

多款餐前小食中,睇中呢客沙薑豬手粒 ($68)

呢度出品味道唔錯之餘仲夠晒大碟,下次可以叫多幾個朋友再黎開餐先。
2024-02-11 1094 views
接近農曆新年就當然要選擇中菜慶祝一下,今晚跟友人到將軍會館,中菜廳環境已經換上新年佈置,非常有賀年氣氛,又點選幾款餐前小食及主菜,希望新一年龍年工作順利,身體健康笑口常開,食極唔肥🙏🏻💙沙薑豬手豬手切成小件方便進食,調味方面加上甜豉油及炸蒜,味道香口又帶點微微甜味。至於豬手肉質就非常有彈性,爽口彈牙, 多食亦不覺油膩。💙拍青瓜海蜇花份量非常多的一款小食,青瓜切成細件,一口一啖方便進食,青瓜爽口清甜,另外海蜇花口感同樣爽口,兩種口感幾為匹配。另外調味方面亦較簡單,加上少許醬油,食到食材原味道之餘亦把味道提升。💙水晶肴肉把薑絲放入黑醋作為肴肉的醬汁,把肴肉本身鹹香味道更加提鮮。希肉煮熟後放入冰水令到肉質結實,而肥肉位置就彈牙爽口,加上黑醋,微微酸味有助開胃。💙脆皮燒雞水準很不錯的燒雞,生熟程度掌握得不錯,若果過熟肉質就會較為鞋口,而外皮亦都容易焦燶;但過生的話外皮雖然脆,但裏面肉質就未必熟透。而將軍會館的燒雞就做得剛剛好,外皮炸得呈現橙紅色,皮脆肉嫩,雞肉仍然保留肉汁,肉質亦都非常滑嫩,而調味料的鹹香亦都令燒雞味道更加惹味。💙椒鹽火箭魷炸魷魚外皮香脆,炸漿薄身,食得到魷魚本身彈牙質地。在加

💙沙薑豬手

💙拍青瓜海蜇花

💙水晶肴肉

💙脆皮燒雞

💙椒鹽火箭魷
炸魷魚外皮香脆,炸漿薄身,食得到魷魚本身彈牙質地。在加上炸蒜以及椒鹽做法,味道鹹香又有鑊氣,非常適合作伴酒菜又或者拌飯,是一款做主菜又或者小食都很適合的菜式。
2024-02-05
  • 椒鹽火箭魷
  • 脆皮燒雞
3 day(s) ago 10 views
今日五大兩小出去食飯,一早訂咗枱,落咗$500訂金。入咗之後見到餐廳都好爆,最近少見香港嘅餐廳有咁嘅盛況。因為費事煩,所以叫咗個四人餐。個四人餐有成六個餸,$12xx,算係抵食。餐廳上菜好快,落咗個餐冇耐就差不多全部上晒,可能因為套餐關係一早煮好食物賣相都唔錯,味道方面都還可以西蘭花翠綠,唔會太腍。帶子桂花蚌都唔錯。呢個菜就好似搭單湊到多味餸咁…冇特別,上湯煮菜成個套餐最讚呢個脆皮雞,雞都嫩滑,皮又脆。咕嚕肉都正常,配菜方面極度唔吝嗇,份量極多,但係肉方面就…值得讚嘅係菠蘿用新鮮菠蘿主菜係上湯龍蝦伊麵,可能期望好大,有啲失望。龍蝦唔算好滑呀,見面又唔係好入味…可能芝士焗嘅話,有返啲鹹味好食啲啩有條蒸東升斑,正常發揮。但係記得提小朋友千祈唔好食,因為會don’t 升班 🤣(爛gag)我哋最後仲想嗌咗個黃金炒飯,好食嘅。所以真係做人唔好懶,千祈唔好嗌餐。。初頭睇完OpenRice嘅感覺係應該冇死,可能就係有期望,所以有少少失望。服務真係一般…
今日五大兩小出去食飯,一早訂咗枱,落咗$500訂金。

四人餐

食物賣相都唔錯,味道方面都還可以

西蘭花炒帶子桂花蚌

西蘭花翠綠,唔會太腍。帶子桂花蚌都唔錯。

呢個菜就好似搭單湊到多味餸咁…冇特別,上湯煮菜

半隻脆皮雞

成個套餐最讚呢個脆皮雞,雞都嫩滑,皮又脆。

咕嚕肉

上湯龍蝦伊麵

5 day(s) ago
四人餐
西蘭花炒帶子桂花蚌
半隻脆皮雞
咕嚕肉
2024-05-12 161 views
嚟4次,衰3次!都係嗰位知客出事!㩒飛3位,俾位嗰時張枱咭都寫4位!同佢講要改,當然佢唔高興!今日攞3個位(no.34),嚟到時電腦板叫到no 30! 等咗20分鐘,知客小姐跳咗no.33冇叫, 叫我no.34,俾張兩人枱加路邊櫈,唔要!佢叫等等!跟住佢叫我前一張飛4個人,我冇異議,跟住佢叫我下一張飛3個人,俾咗張4人枱,(其實我哋一直企喺佢面前)我諗佢唔記得咗我哋,於是上前提佢,佢諗都唔諗叫我等等! 好,我等,等咗5-6分鐘,佢叫no.36,4人枱,我覺得唔妥,忍住先!再等兩分鐘,跟住佢叫no.38,3位!呢刻冇得忍,上前質問,(no38,好唔like, 以為我哋打佢尖!)阿姐死死地氣俾咗入房4人麻雀枱,隔離員工食飯大枱,嘈到爆炸!掃興母親節!香港食肆文化!!
2024-04-16 164 views
跟長輩食早茶, 會館環境別樹一格, 不像一般酒樓運用牆隔開。反而別緻的裝修讓人可以有獨立空間, 由於坐近落地玻璃, 整間酒樓光線十足。而且酒樓仕應服務態度十分好, 記得好些老顧客的喜好, 個特別用心準備。早上由於有優惠時段, 除了一般點心以外, 它們的粥品十分推介。價錢也很相宜, 朋友說不時也會到這裡飲茶, 是不錯的選擇。

價錢也很相宜, 朋友說不時也會到這裡飲茶, 是不錯的選擇。
2024-03-20
  • 燒賣
2024-03-27 210 views
飲茶食點心是中國人喜愛嘅社交活動, 將軍會館位於新都城中心酒樓地方好寬敞, 卡位又大又多。茶樓點心種類繁多是和親朋戚友一同分享嘅好選擇。蟹籽燒賣皇燒賣皇真係好大粒, 份量和用料十足, 蝦肉豬肉饀料混得好和諧, 彈牙有質感。山竹牛肉球牛肉球大粒爽彈, 肉汁豐富, 點配喼汁更香口。香茜牛肉腸粉腸粉皮幼滑煙韌, 牛肉鮮嫩有芫茜香味。樱花蝦手打綾魚球手打綾魚球肉質鮮嫰爽口, 加上脆脆樱花蝦, 口感好特鮮蝦菜苗餃餃皮薄滑, 鮮蝦饀料和菜苗好配合, 非常清香。啤梨咸水角啤梨形賣相好精緻, 脆香甜糯外層, 饀料咸香。
飲茶食點心是中國人喜愛嘅社交活動, 將軍會館位於新都城中心

酒樓地方好寬敞, 卡位又大又多。

茶樓點心種類繁多

是和親朋戚友一同分享嘅好選擇。

蟹籽燒賣皇

山竹牛肉球
牛肉球大粒爽彈, 肉汁豐富, 點配喼汁更香口。

香茜牛肉腸粉
腸粉皮幼滑煙韌, 牛肉鮮嫩有芫茜香味。

樱花蝦手打綾魚球
手打綾魚球肉質鮮嫰爽口, 加上脆脆樱花蝦, 口感好特

鮮蝦菜苗餃
餃皮薄滑, 鮮蝦饀料和菜苗好配合, 非常清香。

啤梨咸水角
啤梨形賣相好精緻, 脆香甜糯外層, 饀料咸香。
位於新都城中心嘅❣︎將軍會館❣︎平時我都好鍾意來飲茶同晚飯😋呢到地方大,座位寬敞,重有幾間包廂房間,好適合一家大細來晚飯👍🏻而且價錢合理,菜式每次都保持到水準👍🏻超推薦比大家。❣︎杏汁燉花膠❣︎$58杏汁香濃美味🤤內有花膠,雞腳,螺頭,瘦肉等⋯⋯超足料老火湯👍🏻我連湯渣都食埋,隻雞腳入晒味,超正👍🏻👍🏻👍🏻❣︎花膠螺頭爵士湯❣︎$48內有花膠,螺頭,雞腳等⋯⋯滋陰養顏🧏🏻‍♀️香甜清潤。❣︎麻婆豆腐海參❣︎$118以豆瓣醬同香料煮成嘅麻婆豆腐,口感順滑😋海參Q彈,麻辣咸鮮👍🏻超好送飯。❣︎熟成脆皮燒雞(半隻)$118雞皮烤得好脆😋燒雞軟嫩多汁👍🏻❣︎沙薑豬手❣︎$68豬手皮爽肉彈🤤加埋沙薑嘅味道,香而不膩,清爽開胃👍🏻❣︎咕嚕黑豚肉❣︎$128外脆內軟嘅咕嚕黑豚肉,啖啖肉😋酸酸甜甜,好開胃。

❣︎杏汁燉花膠❣︎$58

❣︎花膠螺頭爵士湯❣︎$48
內有花膠,螺頭,雞腳等⋯⋯滋陰養顏🧏🏻‍♀️香甜清潤。

❣︎麻婆豆腐海參❣︎$118

❣︎熟成脆皮燒雞(半隻)$118
雞皮烤得好脆😋燒雞軟嫩多汁👍🏻

❣︎沙薑豬手❣︎$68
豬手皮爽肉彈🤤加埋沙薑嘅味道,香而不膩,清爽開胃👍🏻

❣︎咕嚕黑豚肉❣︎$128
外脆內軟嘅咕嚕黑豚肉,啖啖肉😋酸酸甜甜,好開胃。
2024-03-13
  • 杏汁燉花膠
  • 沙薑豬手
1K
中午陪媽媽來到寶琳 「將軍會館」開餐,這裏不但食物質素高,而且價錢親民,選擇亦非常多,除了有燒味,還有下午茶自由自選孖寶供選擇。坐餐廳佔地挺大,座位寬敞,感覺開揚,空間感十足。玉桂燒乳鴿乳鴿色澤吸引,皮脆肉嫩多汁,入口有滷水香,口感不油膩。香煎菜肉包菜肉包底部煎香後,口感酥香,上層則非常鬆軟,而內裏的菜肉餡料極多,一口咬下肉汁豐富,相當滋味。山竹牛肉球牛肉球內裏加入了爽脆馬蹄及芫荽,滑中帶爽,口感豐富。鮑魚汁鳳爪鳳爪都得軟淋入味,鮑汁味香濃,入口脫骨,推介。鮮蝦菜苗餃水晶外皮煙煙韌韌,厚薄適中,內裏餡料極多,菜苗清新爽脆,蝦肉彈牙,吃時蘸點醬汁,味道會更好。櫻花蝦手打鯪魚球鯪魚球內放了點點櫻花蝦,味道挺鮮甜,有魚鮮香,口感滑溜,零骨絲,零腥味。原隻鮮蝦腸腸粉外層Q彈滑溜,內層包著原隻爽口大蝦,淋上醬酒後鮮味提升。龍蝦湯海鮮泡飯龍蝦湯鮮味十足,湯內還加入了大量彈牙蝦粒及蔬菜配料,吃時可於湯上加入脆米通,一脆一軟,增加口感。

坐餐廳佔地挺大,座位寬敞,感覺開揚,空間感十足。

玉桂燒乳鴿
乳鴿色澤吸引,皮脆肉嫩多汁,入口有滷水香,口感不油膩。

香煎菜肉包

山竹牛肉球
牛肉球內裏加入了爽脆馬蹄及芫荽,滑中帶爽,口感豐富。

鮑魚汁鳳爪
鳳爪都得軟淋入味,鮑汁味香濃,入口脫骨,推介。

鮮蝦菜苗餃

櫻花蝦手打鯪魚球

原隻鮮蝦腸

龍蝦湯海鮮泡飯

2024-03-13 127 views
晚上跟家人到了#將軍會館 食番個中式晚餐,價錢親民味道亦不錯。嘉士伯啤酒,配2個小食,擂椒茄子🍆,是用蒸的方式,保留茄子原有的香嫩,搭配香辣的辣椒,開胃健康。沙薑豬蹄粒,蹄筋軟韌,口感清爽,有一點薑的香味,作為下酒菜很不错哦。做緊特價只需$18/條的清蒸蝴蝶,龍躉斑~1斤/條,超級鮮甜嫩滑,肉質咬落煙韌,非常之抵食。麻婆豆腐海參煲,豆腐很嫩滑,加入海參煮燉得很淋又入味,麻辣道亦很夠的,味道惹味。西蘭花炒帶子珊瑚蚌,呢個餸好大碟,帶子底面都煎香了的,珊瑚蚌爽脆可口,西蘭花🥦熟度剛好,整體很唔錯。

嘉士伯啤酒,配2個小食,

2024-03-07
Dinner
朋友推介去咗將軍澳的一間中式酒家食晚飯。內裏裝修別緻,空間寬敞,唔會迫,多卡位,坐得舒服。雞絲粉皮賣相唔錯,顏色分明,麻醬份量足夠唔會乾噌噌,粉皮也好軟滑。玉桂乳鴿看似平平無奇,乳鴿size適中唔會太大或細,都算多肉,食落去肉汁豐富,唔會乾身,肉質嫩滑。值得推介。上湯開邊西澳洲龍蝦(一斤)跟伊麵底特價238 ,一斤龍蝦的份量加伊麵底,性價比甚高。龍蝦肉質尚算新鮮,彈牙,伊麵的份量可以再增量就更好了。燕窩燉蛋白凍上,有燕窩鋪喺面,感覺矜貴,燉蛋白滑溜,不過不失,養顏之選。
朋友推介去咗將軍澳的一間中式酒家食晚飯。

內裏裝修別緻,空間寬敞,唔會迫,多卡位,坐得舒服。
雞絲粉皮
賣相唔錯,顏色分明,麻醬份量足夠唔會乾噌噌,粉皮也好軟滑。
上湯開邊西澳洲龍蝦(一斤)跟伊麵底
上湯開邊西澳洲龍蝦跟伊麵底
燕窩燉蛋白
燕窩燉蛋白

2024-03-04
上湯開邊西澳洲龍蝦跟伊麵底
2024-03-08 95 views
一家三口諗緊食咩好,經過呢間見到門面推介年年有魚就比佢吸引咗入去$18就有條清蒸蝴蝶龍躉斑🐟不過我哋夜咗已經買晒🫣下次要再早啲去食先😬ღ菜心炒安格斯牛肉 $138份量十足!菜同牛肉都好多,炒得夠鑊氣,安格斯牛肉肉質軟嫩,食落唔韌唔柴,而且菜心顏色鮮艷翠綠ღ蒜香茄子 $108蒜香味香濃,茄子入口軟綿綿,微辣惹味,送飯一流!ღ鮮果咕嚕黑豚肉 $128咕嚕肉酸酸甜甜好開胃呀🤤加上用黑豚肉外酥內嫩,一啖咬落去更滿滿肉汁,配上青椒、紅椒、洋蔥🧅同菠蘿,酸甜爽口!ღ豉椒排骨煲仔飯 $78呢個要等耐少少時間,所以一坐低就叫定🤭即叫即煲熱辣辣🔥 一打開蓋即刻倒豉油落去撈勻,香噴噴😍排骨好有咬口,而且肉味甘香,而鍋底嘅靈魂飯焦更係香脆無比🤤ღ茶位 $14@

ღ菜心炒安格斯牛肉 $138

ღ蒜香茄子 $108
蒜香味香濃,茄子入口軟綿綿,微辣惹味,送飯一流!

ღ鮮果咕嚕黑豚肉 $128

ღ豉椒排骨煲仔飯 $78
呢個要等耐少少時間,所以一坐低就叫定🤭
即叫即煲熱辣辣🔥
一打開蓋即刻倒豉油落去撈勻,香噴噴😍
排骨好有咬口,而且肉味甘香,而鍋底嘅靈魂飯焦更係香脆無比🤤

ღ茶位 $14@
2024-03-04 94 views
卸貨之前去屋企附近食飯,呢間中菜間中都有食,兩個人食三個餸剛剛好👍🏻🥦西蘭花帶子珊瑚蚌💰$188三樣食材都鐘意食,西蘭花爽脆、帶子鮮甜、珊瑚蚌爽口,整體夠味又好食🌸櫻花蝦椰菜炒粉絲💰$108炒得有鑊氣夠乾身,有櫻花蝦所以好香,加埋椰菜有啲爽脆口感😋🥢農家小炒黑豚肉💰$128有豬肉片、三色椒等,個味幾夾,送飯幾好🚩將軍會館 (將軍澳) @admirals.hk 📍將軍澳貿業路8號新都城中心3期1樓137號

🥦西蘭花帶子珊瑚蚌💰$188

🌸櫻花蝦椰菜炒粉絲💰$108
炒得有鑊氣夠乾身,有櫻花蝦所以好香,加埋椰菜有啲爽脆口感😋

🥢農家小炒黑豚肉💰$128
有豬肉片、三色椒等,個味幾夾,送飯幾好

🚩將軍會館 (將軍澳) @admirals.hk
📍將軍澳貿業路8號新都城中心3期1樓137號
2024-03-02 153 views
星期日中午同屋企去左新都城3期會館飲茶,都唔算太多人等位,等左20分鐘就有位。服務都係咁上下,我地叫左海鮮炒飯,麻醬粉皮,蝦膠讓魚肚,酸菜魚腸粉,牛肉腸,紅油抄手,生煎包,一個拼盤,牛肉球。最特別係酸菜魚腸粉,出面好少見,味道酸酸地,好少好少辣,魚就唔係好食得出。另外就係個蝦膠讓魚肚,都幾好食。海鮮炒飯都炒得乾身,味道唔錯。紅油抄手唔夠辣。蝦餃足料大粒多蝦,但蝦餃皮太厚。其它就普普通通,整體都唔錯,價錢就唔算平
另外就係個蝦膠讓魚肚,都幾好食。
海鮮炒飯都炒得乾身,味道唔錯。
紅油抄手唔夠辣。
蝦餃足料大粒多蝦,但蝦餃皮太厚。
其它就普普通通,整體都唔錯,價錢就唔算平
  • 酸菜魚膠粉
  • 蝦膠釀魚肚