性價比高的將軍澳中式餐廳 MaggieYumLevel 42024-03-081K views Follow 朋友推介去咗將軍澳的一間中式酒家食晚飯。 內裏裝修別緻,空間寬敞,唔會迫,多卡位,坐得舒服。雞絲粉皮 賣相唔錯,顏色分明,麻醬份量足夠唔會乾噌噌,粉皮也好軟滑。4雞絲粉皮玉桂乳鴿 看似平平無奇,乳鴿size適中唔會太大或細,都算多肉,食落去肉汁豐富,唔會乾身,肉質嫩滑。值得推介。玉桂乳鴿上湯開邊西澳洲龍蝦(一斤)跟伊麵底 特價238 ,一斤龍蝦的份量加伊麵底,性價比甚高。龍蝦肉質尚算新鮮,彈牙,伊麵的份量可以再增量就更好了。上湯開邊西澳洲龍蝦跟伊麵底燕窩燉蛋白 凍上,有燕窩鋪喺面,感覺矜貴,燉蛋白滑溜,不過不失,養顏之選。燕窩燉蛋白The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare性價比高的將軍澳中式餐廳 將軍會館 https://s.openrice.com/QrKT0ke5H00Report Post Ratings4Taste5Decor4Service4Hygiene5ValueRecommended Dishes上湯開邊西澳洲龍蝦跟伊麵底雞絲粉皮玉桂乳鴿Date of Visit2024-03-04Dining MethodDine InType of MealDinner