2022-02-12
📍Sha Tin Wai沙田圍平時超鐘意食豆腐花🤍 今日搵到一間豆品主題嘅餐廳— SoyMart豆乳狂人😋✨ menu有好多唔同豆乳類野食例如豆花, 豆乳茶, 豆乳奶蓋✨🥰 全部都超吸引☃️ 重點係豆乳味好濃郁, 值得一試🪄-✨ 8 ° 6特濃豆乳🤍 $20 ✨ 黃金脆脆豆乳茶💛 $50 👑✨ 超煙韌豆花 $42 👑👑✨ 拉絲炸蛋 $38 ✨ 牛油果鰻魚玉子粢飯 $55 👑-牛油果鰻魚玉子粢飯超巨型!!!🤩 鰻魚一大條味道幾好💛 牛油果好香好軟熟🥑😙 玉子好香甜🤩 三個加埋一齊好好食😋 重點係有必有嘅豬肉絲!!! 全部配料都好好食!!!🥰 拉絲炸蛋🥚記得趁熱食~ 如果唔係會好硬🙈黃金脆脆豆乳茶都好好飲!!!! 奶蓋同咸蛋脆脆好好食!!! 有鹹香~🧡 一定要落咸蛋脆脆!!!! 配送嘅白玉都好彈牙好好食😙 最後值得一提超煙韌豆花😍 有好多珍珠芋圓小丸子🍡😋 全部都係好彈牙!!! 我覺得最好是係個豆花🥰 真係好重豆乳味😋 呢個推介!!!!!!!!!✨-🗝 記得所有野趁熱食!!!!!! 同埋芋圓唔好隔太久食🧸🗝 呢間仲有荃灣、樂富分店✨
📍Sha Tin Wai沙田圍
✨ 8 ° 6特濃豆乳🤍 $20
✨ 黃金脆脆豆乳茶💛 $50 👑
✨ 超煙韌豆花 $42 👑👑
✨ 拉絲炸蛋 $38
✨ 牛油果鰻魚玉子粢飯 $55 👑
🗝 記得所有野趁熱食!!!!!! 同埋芋圓唔好隔太久食🧸
🗝 呢間仲有荃灣、樂富分店✨