Restaurant: Mother Pearl (Cannon Street)
Terms & Details:
5 day(s) ago 0 views
而家日日都熱辣辣,同小朋友出街成日叫熱,要買嘢飲食雪糕⋯⋯但今日行經銅鑼灣竟然見到一間茶飲店出咗個茶飲系列⋯⋯好啦,總好過飲汽水個兒童系列餐牌色彩豐富,而且佢仲會用啲唔同營養價值嘅食品去調製出一杯小朋友都啱飲嘅珍珠奶茶!睇住佢哋揀得咁開心,都值得嘅!最後我哋成家一人一杯:- 我就揀咗一杯叫小樹人,貪佢有我愛嘅開心果又有朱古力碎碎!佢係用椰子奶架,咁就唔驚肥啦味道又幾夾,入口好舒服唔會好甜- 曲奇怪獸,爸爸話話似飲緊朱古力!睇返佢個餐牌,原來係有麻糬、香蕉、曲奇同埋用杏仁奶,咁都幾健康咁- 大寶就叫咁一杯勁似珍珠奶茶嘅抱抱小雪人我相信佢都係貪佢似佢愛嘅珍奶,諗住應該都係類似嘅嘢睇返佢係用咗杏仁奶、燕麥奶、啲珍珠係用咗隻叫排毒炭黑珠,唔係平時個啲用糖水煮嘅珍珠。初初仲驚佢未必鍾意,始終同佢想像嘅珍奶應該有出入,估唔到佢係最快飲晒個個⋯⋯- 細寶就揀咗佢嘅最愛豬豬佐治小豬。主要係用咗士多啤梨、杏仁奶、藍藻同花蜜整成!顏色勁靚嘅一杯,所以佢一拎到個吓勁開心!仲要係佢愛嘅豬豬飲飲(名姐)不過好難得有一間茶飲店係為小朋友專門設計一份餐牌,仲唔係用平時個啲比較邪惡嘅材料,反而係一啲健康糖、無咖啡因同

最後我哋成家一人一杯:

味道又幾夾,入口好舒服唔會好甜

- 大寶就叫咁一杯勁似珍珠奶茶嘅抱抱小雪人
我相信佢都係貪佢似佢愛嘅珍奶,諗住應該都係類似嘅嘢

- 細寶就揀咗佢嘅最愛豬豬

不過好難得有一間茶飲店係為小朋友專門設計一份餐牌,仲唔係用平時個啲比較邪惡嘅材料,反而係一啲健康糖、無咖啡因同使用植物奶整成。顏色同味道都啱小朋友,作為媽媽都好建議如果小朋友扭計要飲凍飲又愛珍珠奶茶,不妨帶小朋友去試下
我自己好鍾意飲手搖飲品, 特別係珍珠奶茶! Adrian見我飲得咁滋味, 有時佢都會問我可唔可以比佢試下… 最近終於見到1款專為小朋友而設嘅手搖飲品⭐️Mother Pearl 圓貝媽寶兒童飲品系列⭐️🫶🏻自家製植物奶🫶🏻無咖啡因🫶🏻健康糖🫶🏻天然甜味劑🫶🏻自家製珍珠我地今次試下呢幾款先!1️⃣Snowy Olaf 抱抱白雪人海鹽雲呢拿米蓋+黃金燕麥奶+雲呢拿醬+低卡酮糖+排毒炭黑珠✨呢杯係特別Adrian指定要叫, 因為好似Frozen嘅Olaf 特別用上低卡酮糖,有甜味但又比普通糖分低卡, 令小朋友甜得健康!2️⃣Peppa George 佐治小豬士多啤梨+藍藻雲尼拿米蓋+椰子花蜜+杏仁奶+排毒炭黑珠含豐富維他命C, 幫助小朋友增強抵抗力!3️⃣Baa Baa Black Pearl 爸爸羊牛油果+香水檸檬+椰子花蜜+菠蘿汁+藍藻椰子奶蓋+排毒炭黑珠牛油果嘅有益脂肪酸可以幫助兒童保持腦部/神經/眼睛健康, 腦力UP!4️⃣Dragon Trainer 馴龍騎士藍莓+紅火龍果+香蕉+羅漢果糖+奇亞籽+杏仁奶+排毒炭黑珠促進腸道健康, 支持小朋友成長!#媽媽話你知 每杯都有天然手製嘅排毒炭黑珠, 有咩特別

🫶🏻自家製植物奶
🫶🏻無咖啡因
🫶🏻健康糖
🫶🏻天然甜味劑
🫶🏻自家製珍珠

我地今次試下呢幾款先!

1️⃣Snowy Olaf 抱抱白雪人
海鹽雲呢拿米蓋+黃金燕麥奶+雲呢拿醬+低卡酮糖+排毒炭黑珠

2️⃣Peppa George 佐治小豬
士多啤梨+藍藻雲尼拿米蓋+椰子花蜜+杏仁奶+排毒炭黑珠
含豐富維他命C, 幫助小朋友增強抵抗力!

3️⃣Baa Baa Black Pearl 爸爸羊

4️⃣Dragon Trainer 馴龍騎士
藍莓+紅火龍果+香蕉+羅漢果糖+奇亞籽+杏仁奶+排毒炭黑珠
促進腸道健康, 支持小朋友成長!

#媽媽話你知
每杯都有天然手製嘅排毒炭黑珠, 有咩特別?
🫶🏻比平時食嘅珍珠較扁身, 細細粒口感軟軟, 咁就唔怕哽親
🫶🏻無額外添加劑, 小朋友都啱食
2024-05-08 0 views
行行吓街仔仔話想買嘢飲醒起圓貝出過生酮 friendly menu部分飲品係落羅漢果糖令手搖飲品更加健康所以一知 ⁠Mother Pearl 推出全新小朋友MENU已經諗住帶朗朗去試吓朗朗一見到menu已經話要曲奇味兒童menu一共有7款 色彩繽紛 成份天然每款飲品都可以補充到唔同營養 可以好放心比小朋友飲1.⁠ ⁠⚪Snowy Olaf 抱抱白雪人White Pearl 白圓貝:OO Sugar — 甜得健康2.⁠ ⁠🟡Golden Minion 黃金少少兵Golden Pearl 金圓貝:Immun-ie — 增強免疫3.⁠ ⁠🔵Baa Baa Black Pearl 爸爸羊Blue Pearl 藍圓貝:Brainy — 發展腦力4.⁠ ⁠🟢 Groot In the Woods 小樹人Green Pearl 綠圓貝:Fiber BB — 高纖之選5.⁠ ⁠🔴 Peppa George 佐治小豬Pink Pearl 粉紅圓貝:Vita C — 維他命Get6.⁠ ⁠🟣 Dragon Trainer 馴龍騎士Purple Pearl 紫圓貝:Ome 3 — 支持成長7.⁠ ⁠🟤 Co
行行吓街仔仔話想買嘢飲

Choco Pearl 啡圓貝:Happie — 調節心情

最鐘意抱抱白雪人 奶香十足好好味
仔仔既cookie monster都唔會太甜
下次經過都會再買黎飲😍

圓貝 (景隆街) (銅鑼灣)
銅鑼灣景隆街2號地下D號舖
今日一家帶Mina去行街,見到Mother Pearl 圓貝有新產品~Kid menu推出左,Kid menu採用自家製植物奶、天然糖、低卡無咖啡因去製成,每一杯嘅設計同外型都非常靚,而且都有不同的營養,以後mina姐飲幾多杯,我都唔使擔心唔健康啦🥰今次試咗以下幾款:🥇⁠Golden Minion 黃金少少兵黃白色的配搭,彷似置身於沙丘之上,黃金少少兵之中含有薑黃,幫助小朋友提升免疫力⁠🐑Baa Baa Black Pearl 爸爸羊顏色配搭得超級靚,藍天白雲下綠野草原上,爸爸羊之中含有牛油果,有助兒童發展腦力神經和眼睛健康🐽Peppa George 佐治小豬聽個名,就已經諗起Peppa Pig,飲品內含士多啤梨 ,可以減低小朋友患壞血病的機會⁠🐲Dragon Trainer 馴龍騎士暗紫色的顏色,俾人有騎士型格的感覺,飲品含有火龍果,促進兒童腸道健康

今次試咗以下幾款:
🥇⁠Golden Minion 黃金少少兵

⁠🐑Baa Baa Black Pearl 爸爸羊

🐽Peppa George 佐治小豬

🐲Dragon Trainer 馴龍騎士
2024-05-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$28 (Tea)
2024-05-01 23 views
平時好少帶小朋友去飲手搖杯🥤🧋最近Mother Pearl 圓貝推出全新小朋友menu 🧾一系列不同口味的健康茶飲,健康養生天然食材,配合手工調製,珍珠奶茶以植物奶為基調,每日新鮮製造的植物奶,有別於坊間的奶蓋,口感香滑,質感輕盈更健康。數款天然甜味劑,包括羅漢果糖,黑帶糖蜜,阿洛酮糖(低卡、天然代糖、低升糖)比一般加工精製糖更健康。兒家大人小朋友飲左零負擔,無罪疚感🙆🏻‍♀️🟢Groot in the Woods 小樹人開心果雲呢拿米蓋|純素朱古力|杏仁奶|牛油果|朱古力碎|抗氧抹茶珠有杏仁和開心果,充滿豐富纖維、有益脂肪和鋅🟡Golden Minions 黃金小小兵海鹽雲呢拿米蓋|香蕉|黃金蕃薯|黃金燕麥奶|蔗糖|抗炎黃金珠有薑黃,具抗炎、抗氧化功效,幫助提升孩子免疫力🔴Pepper George 佐治小豬士多啤梨|藍藻雲尼拿米蓋|椰子花蜜|杏仁奶|排毒炭黑珠有士多啤梨🍓,豐富維他命C,可以幫助孩子減低患壞血病的機會,更可增強抵抗力和保持皮膚健康!🟣Oragon Trainer 馴龍騎士杏仁奶|藍莓|紅火龍果|香蕉|羅漢果糖|奇亞籽|排毒炭黑珠有藍莓🫐火龍果,促進腸道健康,幫助兒童健

🟢Groot in the Woods 小樹人

有杏仁和開心果,充滿豐富纖維、有益脂肪和鋅

🟡Golden Minions 黃金小小兵

有薑黃,具抗炎、抗氧化功效,幫助提升孩子免疫力

🔴Pepper George 佐治小豬
士多啤梨|藍藻雲尼拿米蓋|椰子花蜜|杏仁奶|排毒炭黑珠

🟣Oragon Trainer 馴龍騎士
杏仁奶|藍莓|紅火龍果|香蕉|羅漢果糖|奇亞籽|排毒炭黑珠

有藍莓🫐火龍果,促進腸道健康,幫助兒童健康成長

圓貝 (景隆街)
📍銅鑼灣景隆街2號地下D號舖
2024-04-21 23 views
👶🏻初嘗珍珠奶茶🧋😍平時我嗌珍珠奶茶🧋 黃豆會問我可唔可以請佢飲🤣 會因有咖啡因同糖分高而拒絕佢😏 宜家Mother Pearl 圓貝 推出左👶🏻小朋友都岩飲既「圓貝媽寶」系列🧋 佢自己可以飲一杯😎😎 「圓貝媽寶」系列🧋有7款選擇 每款都用自家製植物奶同選用健康糖 每杯兒童飲品都有不同營養價值 而且無咖啡因 大人小朋友都岩飲🤗🤗黃豆鍾意Baa Baa Black Pearl 爸爸羊同Golden Minion 黃金少少兵 顏色鮮艷 成杯好似到幅畫咁🤩🤩仲有Q彈既珍珠 佢想一口氣飲哂🤭🤭我同豆爸鍾意 Cookie Monster 曲奇怪獸 朱古力🍫味濃同滑身但唔糖 🫶🏻 有小朋友就揀Mother Pearl 圓貝🧋唔洗再偷偷摸摸🤫🤫「圓貝媽寶」系列🧋⚪Snowy Olaf 抱抱白雪人🟡Golden Minion 黃金少少兵⁠🔵 Baa Baa Black Pearl 爸爸羊🟢 Groot In the Woods 小樹人🔴 Peppa George 佐治小豬🟣 Dragon Trainer 馴龍騎士🟤 Cookie Monster 曲奇怪獸
👶🏻初嘗珍珠奶茶🧋😍

🔴 Peppa George 佐治小豬
🟣 Dragon Trainer 馴龍騎士
🟤 Cookie Monster 曲奇怪獸

2024-04-17 27 views
今日去咗間飲品店,想飲啲特別啲嘅野,睇完menu後,我就決定試下佢哋嘅紫醉層層疊同紫薯紫刻。首杯紫醉層層疊,一開始見到成杯嚟咁五彩繽紛,心諗呢個一定勁甜啦😂,但原來飲落去完全唔係咁回事,每一層都香香地,芋泥蓉香濃得黎又唔促,真係好出色🤩。另一杯紫薯紫刻,飲落呢杯真係有驚喜,黑糙米奶同桂花碎加埋一齊,邊飲邊都覺得自己健康咗😆。最正嘅係,成杯野飲完之後,唔會覺得膩,反而覺得好清新,仲有點補充返能量嘅感覺🥰。兩杯飲品都好有層次,講真,真係喺市面上少見。如果你平時鍾意飲啲健康同特別啲嘅茶飲,呢間真係可以試吓👍。
2024-03-27 59 views
本身對於呢間嘢飲店都好大期望,因為知佢主打健康嘢飲,諗住飲啲低卡嘅嘢飲減低罪惡感。。點知嗌完之後真係一個惡夢叫咗杯抹茶蓋紅豆,問佢有冇得做常溫走冰,佢話有,可以常溫,點知出到嚟杯嘢都仲係凍,雖然係冇冰,咁你就唔好同我講話係常溫啦,最好同客人講清楚落單嗰陣又冇問客人糖度要幾多,唔係正常都會問糖度同埋冰度係點,基本問題都冇問。。。基本上全部茶飲店都會問啦出到嚟杯嘢勁甜 點飲啊大佬😪飲兩啖之後已經好想抌晒成杯仲要都唔平,都成$50一杯

出到嚟杯嘢勁甜 點飲啊大佬😪
飲兩啖之後已經好想抌晒成杯

仲要都唔平,都成$50一杯
2024-03-12 58 views
.圓貝🐚Mother Pearl..Mother Pearl提供多款不同配搭供人選擇,每款都比較健康,加入養生成分,例如,奇亞籽、雪燕、羅漢果糖、羅漢果茶啫喱、黑枸杞、茯苓等等。..自家制珍珠系列更有不同功效,例如:抗氧抹茶珠、排毒炭黑珠、抗炎黃金珠。..香芒黃金冰$62價格偏貴,但加入了雪燕、鮮芒果等成份,base係用左芒果沙冰,重芒果味,面層有奶蓋,能飲到不同層次..椰林樹影$48椰林樹影加入了椰青水、椰奶、啫喱,好香濃椰子味,感覺好新鮮,配搭好match,飲落好健康嘅感覺👍🏻..地址:圓貝 (景隆街) (銅鑼灣)銅鑼灣景隆街2號地下D號舖..

圓貝🐚Mother Pearl
香芒黃金冰$62
椰林樹影$48
地址:

圓貝 (景隆街) (銅鑼灣)
銅鑼灣景隆街2號地下D號舖
2024-03-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$72 (Tea)
原來可以低卡嘆廢水😍 成日經過銅鑼灣見到呢間茶飲店Dirty Pink 裝潢幾靚 又飲品又有健康小吃選擇 岩哂怕肥又想飲廢水既你!🧋非常可仁 $46一杯只有68kcal 採用燕麥奶 朱古力味濃厚細滑 自家製活性炭珍珠代替一般珍珠 有助促進腸道蠕動🤩🧋聖女香水 $46茶底以紅茶同玫瑰混合 香味四溢 加入聖女蕃茄仔 甜度高 ✅營養價值高✅ 排毒美肌之選🍪 抹茶海鹽麻糬曲奇 +$24採用純素牛油製成 抹茶味濃郁但不苦澀 加上煙靭麻糬 無可抗拒嘅美味😋🍪 紅絲絨麻糬曲奇 +$24用上70%朱古力 🍫 適合配搭清茶 係下午茶既小確幸🫶🏻🍲 圓貝 (景隆街) #銅鑼灣sis📍 銅鑼灣景隆街2號地下D號舖🚆 銅鑼灣D2出口,步行約1分鐘

🧋非常可仁 $46

🍲 圓貝 (景隆街) #銅鑼灣sis
📍 銅鑼灣景隆街2號地下D號舖
🚆 銅鑼灣D2出口,步行約1分鐘
2024-03-12 17 views
🩵非常可仁我order 左杯超級濃朱古力飲品,裡面的Latte超級好飲,朱古力味道唔係死甜個種,入口啱啱好,我超級喜歡燕麥奶既配搭,唔會覺得膩,而且佢既炭黑珍珠超級煙韌好味,同埋有埋粒粒朱古力既口感好豐富,佢地採用活性碳既珍珠有排毒美顏既功效,絕對可以一路飲一路變靚♥🩵藍藻白雲朋友叫左呢杯特飲,一出餐已經覺得好吸引超級打卡♥♥ 原來怇係一杯楊枝甘露特飲來😆裡面有芒果果肉同埋椰子奶蓋,加上燕麥腰果奶,同埋蝶豆花既奇亞籽啫喱,咁就變成一杯藍天白雲既特飲,而且色香味都好出色
🩵非常可仁
我order 左杯超級濃朱古力飲品,裡面的Latte
既珍珠有排毒美顏既功效,絕對可以一路飲一
路變靚♥

🩵藍藻白雲
朋友叫左呢杯特飲,一出餐已經覺得好吸引
超級打卡♥♥ 原來怇係一杯楊枝甘露特飲來
😆裡面有芒果果肉同埋椰子奶蓋,加上燕麥
🧋想喝手調飲品, 又怕不健康?可以嚐嚐這間主打低糖低卡的飲品店,對牛奶敏感都不怕,這裏提供植物奶給選擇,讓你享受美味的飲品同時又健康一點。♡仙芋抹茶由沁香茉莉奶茶、抹茶米蓋、仙草、芋泥、紅豆調製而成,看到有喜歡的芋泥所以就點了這杯了,整杯都散發着香濃的茉莉奶茶和抹茶味道。♡椰林樹影由小山園抹茶、菠蘿、羅漢果糖啫喱、椰子奶調製而成,用上天然的代糖羅漢果糖做成啫喱,而羅漢果糖啫喱和菠蘿,味道清新有層次感。🍪這裏還有售賣曲奇,要了兩塊配飲品嚐嚐,是有厚度的軟身曲奇來的,內裡包裹住煙韌的麻糬。♡紅絲絨麻糬曲奇由純素牛油、70%黑朱古力、麻糬製成,朱古力用上由法國進口的朱古力。♡抹茶海鹽麻糬曲奇由純素牛油、抹茶粉、麻糬製成。

🧋想喝手調飲品, 又怕不健康?
可以嚐嚐這間主打低糖低卡的飲品店,
對牛奶敏感都不怕,這裏提供植物奶給選擇,
讓你享受美味的飲品同時又健康一點。

仙芋抹茶

♡仙芋抹茶
由沁香茉莉奶茶、抹茶米蓋、仙草、芋泥、紅豆調製而成,
看到有喜歡的芋泥所以就點了這杯了,
整杯都散發着香濃的茉莉奶茶和抹茶味道。

椰林樹影

♡椰林樹影
由小山園抹茶、菠蘿、羅漢果糖啫喱、椰子奶調製而成,
用上天然的代糖羅漢果糖做成啫喱,
而羅漢果糖啫喱和菠蘿,味道清新有層次感。

🍪這裏還有售賣曲奇,要了兩塊配飲品嚐嚐,
是有厚度的軟身曲奇來的,內裡包裹住煙韌的麻糬。

抹茶海鹽麻糬曲奇

♡紅絲絨麻糬曲奇
由純素牛油、70%黑朱古力、麻糬製成,
朱古力用上由法國進口的朱古力。

♡抹茶海鹽麻糬曲奇
由純素牛油、抹茶粉、麻糬製成。
TakeAway
抹茶海鹽麻糬曲奇
今日同朋友喺附近食完晏晝諗住買杯嘢飲 行去海旁傾計散心於是揀咗呢間 聽聞係有養生系列不過其他系列都係低糖/低卡所以飲咗都唔算好過份飲完之後 個杯可以拎去回收一齊支持可持續綠色生活- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. 非常可仁見佢寫住皇牌推薦 而且又係TOP1一向對朱古力嘅認知係好甜可能張圖令我望落都覺得好邪惡見到實物又冇咁驚 好在係以健康為主飲落有朱力味 但又唔會係甜到漏裡面有可可碎、朱古力米蓋、黃金燕麥奶低卡酮糖、純素朱古力醬、排毒碳黑珠就咁睇個成分 感覺都真係幾健康2. 桂花桃龍呢個係我朋友揀嘅 裡面都有好多養生食材桃膠、雪燕、桂花、黃金烏龍茶加咗桂花 飲落感覺都好清新甜甜哋嘅味道來自羅漢果糖 唔會好甜間中咬到桃膠雪燕 好有咬口 質感滿滿3. 麻糬曲奇(紅絲絨味/抹茶海鹽) 見到佢嘅麻糬曲奇覺得吸引 買咗兩塊兩者都係用咗純素牛油、麻糬製成抹茶海鹽加咗抹茶粉紅絲絨加咗70%黑朱古力質感偏向美式嘅軟曲奇 比較濕潤但又唔會影響曲奇外形 唔會一咬爛晒入面仲有柔軟麻糬內餡 口感煙煙韌韌
今日同朋友喺附近食完晏晝
一向對朱古力嘅認知係好甜
可能張圖令我望落都覺得好邪惡
見到實物又冇咁驚 好在係以健康為主
飲落有朱力味 但又唔會係甜到漏
裡面有可可碎、朱古力米蓋、黃金燕麥奶
低卡酮糖、純素朱古力醬、排毒碳黑珠
就咁睇個成分 感覺都真係幾健康
非常可仁
2. 桂花桃龍
呢個係我朋友揀嘅 裡面都有好多養生食材
桃膠、雪燕、桂花、黃金烏龍茶
加咗桂花 飲落感覺都好清新
甜甜哋嘅味道來自羅漢果糖 唔會好甜
間中咬到桃膠雪燕 好有咬口 質感滿滿
桂花桃龍
3. 麻糬曲奇(紅絲絨味/抹茶海鹽)
見到佢嘅麻糬曲奇覺得吸引 買咗兩塊
兩者都係用咗純素牛油、麻糬製成
抹茶海鹽加咗抹茶粉
麻糬曲奇
紅絲絨麻糬曲奇
2024-03-05
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$70 (Tea)
非常可仁
桂花桃龍
麻糬曲奇
紅絲絨麻糬曲奇
1K
有冇發現街上面突然出現咗一個手搖品牌「圓貝」❓作為全港首個唯一採用全自家製作食材嘅珍珠奶茶品牌👩🏻‍🍳食材主要以健康養生及天然為主🌱採用每日新鮮製造嘅植物奶🍼極低卡、低升糖嘅天然甜味劑羅漢果糖及阿洛酮糖😉飲多杯都唔怕肥🤪.椰林樹影🍵由小山園抹茶🇯🇵檸檬🍋菠蘿🍍椰子奶🥥羅漢果糖啫喱沖調而成🍮表面仲有一層薄薄嘅抹茶粉同奶蓋🥛味道就好似抹茶多了酸甜味道😲都幾新奇😬.桂花桃龍🌼淡淡香甜桂花🤤加上雪燕、桃膠、珍珠同黃金烏龍茶🫖滋補美顏☺️.紅絲絨麻糬曲奇🍪煙韌麻糬😆加上Valrhona 70%黑朱古力🍫同軟身曲奇,健康又美味😋.芝芝洋蔥爆芝脆批(西班牙莎莎)🥟批咬落脆卜卜😆好多拉絲芝士🧅🧀但洋蔥味欠缺🥺加埋清新天然微酸嘅西班牙莎莎更好食🍅
🥤銅鑼灣純素健康茶飲店 — 圓貝呢間純素健康茶飲店圓貝係主打健康珍珠奶茶同麻糬,全部飲品用上100%植物奶,配料走健康路線,用天然甜味劑代替高果糖玉米糖漿,打破珍珠奶茶的固有印象🧋🍵仙芋抹茉($40)呢杯用沁香茉莉茶做底,加上芋泥、紅豆同仙草,上面舖上抹茶米蓋,呢杯嘢都好足料,飲完都幾飽肚!🧋黑金桂婦($40)呢杯飲品好特別,有黑芝麻、桂花、黑糖薑啫喱同黃金燕麥奶,好特別嘅組合,食落口感十足!🍪曲奇跟飲品價$24@1今次試左抹茶海鹽麻糬曲奇同紅絲絨麻糬曲奇。曲奇唔會太甜,而且好鬆軟,咬落去可以食到幾煙韌的麻糬!
🥤銅鑼灣純素健康茶飲店 — 圓貝

🍵仙芋抹茉($40)

🧋黑金桂婦($40)

🍪曲奇跟飲品價$24@1