2023-10-27 119 views
今日同朋友過嚟荃灣呢間老媽拌麵餐廳,交通都是便利,荃灣西馬鐵站過來只需五分鐘左右,今日比較早到餐廳唔需要等位,然後直接叫咗個二人餐發現當中有唔少驚喜首先講緊個炸物拼盤:9/10分。呢個雜物係新鮮炸嘅,先講講個炸雞,炸雞外脆內軟唔會有太多粉!炸魚蛋和腸。質素都正常鮮茄牛肋骨煲9/10分,肉嘅分量比較多而且質素好,茄汁嘅味道天然唔會話好多味精的雞絲拌麵:8/10分呢個拌麵質素正常!雞絲同埋辣味配搭得太好份量亦唔少
首先講緊個炸物拼盤:9/10分。呢個雜物係新鮮炸嘅,先講講個炸雞炸雞外脆內軟唔會有太多粉!炸魚蛋和腸。質素都正常

2023-10-24 42 views
《老媽拌麵》嘅午餐套餐只需$68起,包括主菜、前菜、小食同飲品,真係超級抵食!如果你鍾意食辣嘢,不妨試下川味紅燒三寶牛肉湯麵🍜個湯底微辣、濃郁香口,仲有牛𦟌、牛肚同牛筋,肉質鮮嫩彈牙,絕對係牛肉控嘅最愛!跟餐小食揀了酥炸甜不辣,我外脆內軟,入邊煙煙韌韌,口感非常好👍🏻飲品方面,揀咗老媽黑糖珍珠鮮奶茶🧋,珍珠Q彈有嚼勁,香濃的奶茶味道有茶香又唔會太甜😙另一個午餐揀了台式黑毛豬清湯葱油拌麵。佢嘅麵條彈牙有嚼勁,加上清湯煮得剛剛好,唔會太濃太淡。拌麵嘅葱油香氣四溢,真係令人食得停唔住口!跟餐小食揀了紅葱蒜香醬油生菜🥬高山冷泡茶茶味清香。我哋另外再加多一份小食澎湖花枝丸。花枝丸彈形又好食😋 午餐價錢抵食,食到飽飽!

我哋另外再加多一份小食澎湖花枝丸。花枝丸彈形又好食😋
午餐價錢抵食,食到飽飽!
2023-10-18 39 views
同朋友一齊食lunch咁岩朋友前幾日唔舒服冇乜胃口終於好番而且大家都好肚餓, 叫左好多野食!Lunch Set 其實都幾好大份量除左主食, 仲有跟個小食清燉半筋半肉牛肉湯麵刀削麵唔會太粉, 而且個湯都好清又夠味食完唔會覺得口渴, 證明冇乜落味精牛肉份量算係幾多, 同埋都炆得夠林麻醬手撕雞肉燥飯我本身係偏好比較有汁既肉燥但好多時有汁都會比較偏咸佢地既肉燥算適中, 同埋可能有手撕雞中和左覺得唔會太重味另外我地再叫多2個小食花枝丸同麻辣鷄腎, 欣賞個麻辣味好夠最重要D雞腎唔會太硬身
同朋友一齊食lunch
咁岩朋友前幾日唔舒服冇乜胃口
終於好番而且大家都好肚餓, 叫左好多野食!
Lunch Set 其實都幾好大份量
除左主食, 仲有跟個小食

清燉半筋半肉牛肉湯麵
刀削麵唔會太粉, 而且個湯都好清又夠味
食完唔會覺得口渴, 證明冇乜落味精
牛肉份量算係幾多, 同埋都炆得夠林

麻醬手撕雞肉燥飯
我本身係偏好比較有汁既肉燥
但好多時有汁都會比較偏咸
佢地既肉燥算適中, 同埋可能有手撕雞中和左
覺得唔會太重味

另外我地再叫多2個小食
花枝丸同麻辣鷄腎, 欣賞個麻辣味好夠
最重要D雞腎唔會太硬身
2023-10-18 43 views
西紅柿慢煮牛肋條鍋 配珍珠米甜甜地超惹味牛肋條好稔身 蕃茄都好大舊 牛肋條份量一啲都唔少配左一大碗珍珠米 啲汁用黎撈飯真係一流👍椒麻手撕雞拌麵好刺激既口感麻麻辣辣咁愈食愈上癮手撕雞加埋啲麻醬都好match我揀左刀削麵 大條啲 大大啖食落去好滿足👍野飲方面 叫左杯水果茶同沙杯鳳梨茉莉鮮果茶清清地唔會好甜岩晒鍾意少甜既朋友入面好多果肉 好香芒果沙冰超正芒果沙冰上面仲有奶凍冰冰勁涼爽岩岩食完辣飲返個沙冰即刻舒服晒最後仲有dreyers雪糕做甜品滿足晒👍
甜甜地超惹味牛肋條好稔身

岩岩食完辣飲返個沙冰即刻舒服晒

最後仲有dreyers雪糕做甜品
滿足晒👍

2023-10-16
$130 (Dinner)
2023-10-14 30 views
今次去到荃灣廣場覓食😎今次呢間台灣野都開左一段時間,見佢出左新菜式就決定試下🤤我地叫左個慢煮西紅柿牛肋條鍋同麻醬手撕雞肉燥飯😬個牛肋條經過慢煮之後肉質仲好柔嫩,而且充滿住番茄酸酸甜甜既味道,令人胃口大開🤣個麻醬手撕雞就份量十足,佢加左D花生碎、青瓜絲同紅蘿蔔絲,配埋D肉燥一齊食口感好豐富🤪另外我地仲加左個豆乳香香雞,個豆乳其實係腐乳汁黎,估唔到同炸雞又幾夾🙈個麻醬手撕雞肉燥飯仲有得跟餐要甜品同野飲,甜品我揀左Dreyers雪糕,本身以為係普通一球雪糕,點知佢仲有埋Oreo同餅,好正🤪整體黎講呢間餐廳環境舒服,D野食都OK,可以再去😎

整體黎講呢間餐廳環境舒服,D野食都OK,可以再去😎
2023-10-12 14 views
📍荃灣真係好多野食🥢今晚我哋近近地就揀咗喺荃灣廣場開餐😛見佢哋個餐好抵食又大份🥳最後揀咗兩個套餐再加啲小食✅好🈵️足呀🥳🐷西紅柿慢煮金沙骨鍋 🌈西紅柿超好大件🍅而且又甜又多汁呀😋慢煮左嘅金沙骨味道濃郁又唔油膩👍套餐包左一碗珍珠米飯🍚送飯一流呀🥳🍡澎湖花枝丸 +$22 : 真材料實料嘅花枝丸🍡煎到金黃色🔥外層香脆到不得了🥳咬口十足🔥新鮮好吃😋🍒荔枝綠茶 +$10 : 呢杯大大杯嘅荔枝綠茶唔會好甜✅仲有一粒好大粒嘅荔枝肉添😋正呀🥳🐂西紅柿慢煮牛肋條鍋 🌈另一個我就叫咗牛🐃呢個牛肋條嘅味道夠曬濃郁😋而且肉質腍滑💯又不失口感✅配珍珠米飯都係超級夾🥳好好味道🤤🔥豆乳香香雞 $22 : 超級惹味嘅豆乳香香雞🐔炸得超脆口又夠大份👍抵食🥳 ☕️柚子蜜綠茶 +$10 : 呢杯超🈶️驚喜💯同我一樣喜歡綠茶嘅就好推介試吓嚕💯綠茶味夠濃😋味道回甘😍綠茶控必選🥳

🐷西紅柿慢煮金沙骨鍋

🐂西紅柿慢煮牛肋條鍋

位於荃灣廣場嘅台式餐廳,店內環境寬敞,又擺放咗好多小植物綠化環境,店員服務態度殷勤有禮,食物質素唔錯👍🏻🤍麻醬手撕雞肉燥飯手撕嘅雞肉搭配麻醬,每一啖都有嚼勁同濃郁嘅味道!配埋飯粒鬆軟嘅肉燥飯,入口蓬鬆有咬勁,令人回味🤤🤍秘製燒汁西班牙黑毛豬石鍋飯石鍋飯嘅飯底煮得剛剛好,吸收埋燒汁嘅精華,帶微微焦香,再配上燒汁西班牙黑毛豬,食落飯粒同豬肉都有咬勁同埋滋味😋🤍澎湖花枝丸花枝丸鮮嫩彈牙,食落有滿滿嘅鮮味!用咗獨特調味料同埋香料,而且外層嘅麵衣炸得金黃酥脆,食落好滿足,味道令人難忘🤪🤍烤台灣香腸烤台灣香腸外面微焦,食落香噴噴嘅口感,入口嘅彈牙口感真係一絕,濃郁嘅香腸味道真係好適合作開胃小食,簡單又美味☺️🤍洛神花茶洛神花茶帶有淡淡嘅花香,飲落清新醒神,帶嚟微酸嘅口感同花香,真係消暑又解渴😃🤍老媽黑糖珍珠鮮奶黑糖珍珠鮮奶濃郁香甜而唔膩,加上珍珠嘅口感Q彈好有嚼頭😚🤍花奶仙草凍花奶仙草凍嘅清新口感,食落清涼又滋味!花奶仙草凍口感滑順,配上仙草嘅清香同花香味道,好容易上癮😍🍚👨‍🍳 老媽拌麵 (荃灣廣場) (荃灣)📍 荃灣大壩街4-30號荃灣廣場L4樓441A號舖#hkfoodie #hkfood #

🤍麻醬手撕雞肉燥飯

🤍秘製燒汁西班牙黑毛豬石鍋飯

🤍澎湖花枝丸

🤍烤台灣香腸

🤍洛神花茶

🤍老媽黑糖珍珠鮮奶
黑糖珍珠鮮奶濃郁香甜而唔膩,加上珍珠嘅口感Q彈好有嚼頭😚

🤍花奶仙草凍

🍚👨‍🍳 老媽拌麵 (荃灣廣場) (荃灣)
📍 荃灣大壩街4-30號荃灣廣場L4樓441A號舖

#hkfoodie #hkfood #香港美食 #foodie #hkigfood #hkfoodstagram #foodporn #yummy#荃灣美食#美食 #荃灣 #正 #l4l #like #love #相機食先 #food #台式#高質
星期六陪仔仔上完興趣班,未食午餐,就去左荃灣廣場搵食。見老媽伴麵既水牌好多次,成日都想試下,今次終於說服仔仔陪我去食😁 可能過左午餐時段,所以餐廳唔算多食客,唔需要排隊等位就可以入座喇!台式下午茶餐有19個選擇,有必食既拌麵類;亦有肉燥飯類,輕食既有台式蛋餅類;以及台式甜品類。餐廳採用手機QR code自助落單,非常方便。因為未食午餐,所以就選擇左必食既地獄麻辣肥牛拌麵配荔枝綠茶;仔仔就點左擔擔香菇肉燥拌麵配黑糖珍珠奶茶。另外跟餐加$22仲可以追加小食,我地就點左香煎蔥抓餅同炸地瓜條。可能係下午茶既關係,關廟麵既份量比較少;但味道係Ok既,炸地瓜條熱辣辣卜卜脆好好味;蔥抓餅都好味,唯獨荔枝綠茶味道偏淡,有待改善。

擔擔香菇肉燥拌麵

地獄麻辣肥牛拌麵

蔥抓餅,炸地瓜條

2023-10-07
Type of Meal
Tea
老媽拌麵早兩年前就一直已經有食開佢哋嘅pack裝拌麵,同埋麻辣鴨血寬粉啦!😋依家過江龍來到香港開了台式餐廳,當然是要去試吓啦!!店面環境舒服,坐位都幾闊落,店員有禮又勤快,我手機上的QR code遇上問題也即時趕快幫我處理好👍🏻👍🏻午市餐牌都有好多選擇,花多眼亂😆我哋選咗兩個午市套餐麻醬手撕雞肉燥飯台式黑毛豬。清湯。蔥油拌麵《$90 》欣賞配黑毛豬片既湯好清甜😋豬肉片煮得剛好軟嫩👍🏻秘製蔥油醬汁好香吖🤩撈拌麵食一流呀!草莓檸檬愛玉凍$48我最喜歡既愛玉❤️當然不可不點啦!酸酸既檸檬汁,配上冰涼QQ彈彈既愛玉凍,超好味吖😍餐後來一客,即刻飽滯感全消!!📋午市套餐附送隨機前菜🌀凍豆腐。四季豆📋小食🌀台灣烤香腸🌀酥炸甜不辣第一次吃炸咗既甜不辣,超好食吖😋柚子蜜綠茶(熱)好濃郁,加有超多柚子皮,正👍🏻鳳梨茉莉鮮果茶+$10有好多種水果在內,味道酸酸甜甜配上茉莉茶清香,而且重有水果食,唔錯嘅選擇吖🥰
依家過江龍來到香港開了台式餐廳,當然是要去試吓啦!!

午市餐牌都有好多選擇,花多眼亂😆
我哋選咗兩個午市套餐
麻醬手撕雞肉燥飯[可選原味/微辣]《$78 》
呢個我好鍾意,手撕雞下層有大量青瓜絲、紅蘿蔔絲,撈埋香蔥和麻醬同吃,味道清新又好滋味😋
跟餐重有一大碗肉燥飯,肉燥飯上既肉燥都份量十足,好香吖!
台式黑毛豬。清湯。蔥油拌麵《$90 》
草莓檸檬愛玉凍$48
我最喜歡既愛玉❤️當然不可不點啦!
📋午市套餐附送隨機前菜
🌀凍豆腐。四季豆
📋小食
🌀台灣烤香腸
🌀酥炸甜不辣
第一次吃炸咗既甜不辣,超好食吖😋
柚子蜜綠茶(熱)
好濃郁,加有超多柚子皮,正👍🏻
鳳梨茉莉鮮果茶+$10
  • 麻醬手撕雞肉燥飯
  • 台式黑毛豬清湯。蔥油拌麵
  • 草莓檸檬愛玉凍
2023-10-08 16 views
早幾日見謙謙係學校學完樂器要拎咁多野決定接佢放學出去食飯先再返屋企做功課,唔知係咪謙謙係學校打完波胃口特別好叫左好多野食🤣。✡️ 麻醬手撕雞肉燥飯配秘製微辣 ~ 一碟份量十足的麻醬手撕雞,加左青瓜絲和紅蘿蔔絲係底先拌勻咁食清爽可口,肉燥飯帶點微辣肥瘦適中入口香濃。套餐飲 凍冬瓜檸檬加珍珠(+$5) 喜歡珍珠煙韌, 跟餐甜品花奶仙草凍, 入口香滑唔會太甜好啱我。✡️ 台式甜辣醬撈金菇肥牛拌麵刀削麵 ~ 謙謙鍾情拌麵呢到的刀削麵掛汁力强拌勻甜辣醬食份內滋味。套餐飲台灣仙草茶,每吸一口都有滑溜的仙茶, 跟餐甜品謙謙緊係選Dreyers雪糕巧克力醬,香甜夠滑。✡️ 豆乳香香雞 ~ 估唔到香香雞炸得咁酥脆, 沾豆乳醬食好夾。✡️ 蒜香麻辣豬耳朵 ~ 麻辣味好足,又香又麻豬耳好爽。

✡️ 蒜香麻辣豬耳朵 ~ 麻辣味好足,又香又麻豬耳好爽。
2023-10-08 20 views
酥炸脆豬排湯麵$88.00湯底可選清燉牛湯,麵質可以選刀削麵或幼麵。炸豬排簡單調味即裹粉炸,外皮香脆不厚,豬肉嫩滑,肉汁豐富,好食,麵嘅份量適中,還伴有香菜、酸菜。澎湖花枝丸 (追加小食$22)花枝丸即叫即炸,彈牙得來亦有花枝鮮香,並配有台式甜辣醬。金羅漢果海底椰(熱)除燥清熱、️化痰止咳嘅金羅漢果海底椰,飲落唔甜,十分滋補養生。香腸花枝丸·蕃茄肉醬麵(兒童餐)$88.00見到兒童餐雙眼發光嘅小朋友🤩,佢一見到就話要食兒童餐,兒童餐有兩款選擇,兩款都好吸引,兒童餐分量超多,和牛番茄肉醬麵非常入味,加上台灣烤香腸真係好啱小朋友口味,而且仲附送飲品同埋沙律。鳳梨茉莉鮮果茶(凍)+$20升級水果清晰可見,一杯水果茶入面滿滿的士多啤梨、蘋果片、藍莓、鳳梨粒粒等,鮮果茶散發茉莉花香和水果鮮甜,整體唔算太甜。
酥炸脆豬排湯麵$88.00

澎湖花枝丸 (追加小食$22)
花枝丸即叫即炸,彈牙得來亦有花枝鮮香,並配有台式甜辣醬。

金羅漢果海底椰(熱)

香腸花枝丸·蕃茄肉醬麵(兒童餐)$88.00

鳳梨茉莉鮮果茶(凍)+$20升級
2023-10-06 11 views
行完街就上四樓搵嘢食,耐無去台灣,屋企又難整,唯有去老媽拌麵食個台灣下午茶頂頂癮。🔹烤台灣香腸肉燥飯 甜甜地少少烤焦嘅台灣香腸喺我至愛,肉燥份量頗多,可以撈到粒粒飯都充滿油香。🔹️台式原味蛋餅蛋餅都係台式食店必點項目,材料雖然簡單(蛋,蕃茄,生菜,肉鬆,沙拉醬),但加埋一齊就變得唔簡單。🔹️清燉三寶牛肉湯麵湯頭清甜,三寶之中,最入味係牛筋,跟住金錢肚,牛展雖然比較淡口但留到最後飲啖湯一啖麵剛剛好。下午茶可以加+$22有唔同小食,揀咗香煎蔥抓餅,香脆可口。

🔹烤台灣香腸肉燥飯

🔹️台式原味蛋餅

🔹️清燉三寶牛肉湯麵
下午茶可以加+$22有唔同小食,揀咗香煎蔥抓餅,香脆可口。

今日行荃灣廣場經過一間台灣菜叫老媽拌麵,第一時間就會諗起牛肉麵,即刻吸引左入店。早前已經食完依間既牛肉麵覺得係幾好食,麵冧湯濃。入店睇下餐牌,突然望到 🍚飯,全部都係飯🍚, 原來老媽而家有小菜食,仲有幾款都係新款(餐牌有個👍🏻)。豐盛二人餐小食:鹵水拼盤牛肚牛𦟌豆腐多款集合而成,鹵得非常入味,而且肉質較軟。🍲主食:石鍋話梅酸汁豬手飯肉質嫩滑多汁,骨膠原豐富,石鍋上會保溫,汁濃送飯一流。🍲主食:石鍋西紅柿慢煮牛肋條飯去了骨,選取肉的部份,肉質非常軟身能輕易咬開。底下有幾舊白及紅蘿蔔,炆到似豆腐咁冧,亦好入味。🥤飲品:芒果沙冰(限定)沙冰打得好溶而且有果肉,超級解暑,酸酸地好開胃。🥤飲品:鳳梨苿莉果茶鳳梨果汁配淡苿莉茶混合後酸酸地好醒胃,果茶都好飲。食台灣菜唔止得牛肉麵架,小菜配飯都可以整得好地道,下次你地都去試下啦!🥰
豐盛二人餐

小食:鹵水拼盤
牛肚牛𦟌豆腐多款集合而成,鹵得非常入味,而且肉質較軟。

🍲主食:石鍋話梅酸汁豬手飯
肉質嫩滑多汁,骨膠原豐富,石鍋上會保溫,汁濃送飯一流。

🍲主食:石鍋西紅柿慢煮牛肋條飯

🥤飲品:芒果沙冰(限定)
沙冰打得好溶而且有果肉,超級解暑,酸酸地好開胃。

🥤飲品:鳳梨苿莉果茶
鳳梨果汁配淡苿莉茶混合後酸酸地好醒胃,果茶都好飲。

2023-10-04 13 views
⭐️西紅柿慢煮牛肋條採用新鮮番茄燉煮、牛肋條燉煮到非常鮮嫩,牛肋條香而不騷,帶有些許牛筋,令到口感更有層次,好推薦呀。⭐️西紅柿慢煮金沙骨燉到軟嫩的排骨,吃起來肥而不膩,輕輕一壓就骨肉分離,配上酸酸的番茄口感一流呀。⭐️台式三杯雞三杯雞一直以來是我很中意的台式料理,用香港少見的九層塔下去爆香,令到成道菜有了靈魂,雞肉亦有嚼勁,十分出色。⭐️酥炸甜不辣甜不辣外酥裡嫩,口感Q彈,完全是台灣的味道。⭐️澎湖花枝丸花枝漿包裹住塊狀的花枝,煙韌的口感,完全與想像中的台灣花枝丸一樣呀⭐️烤台灣香腸烤得香氣四溢,口味香濃,一口香腸一口大蒜,好像回到台灣逛夜市一樣。⭐️洛神花茶好美的洛神花紅,口味酸酸甜甜,非常解膩,飯前飯後都非常適合來一杯。⭐️檸檬紅茶
⭐️西紅柿慢煮牛肋條
⭐️西紅柿慢煮金沙骨
⭐️台式三杯雞
⭐️酥炸甜不辣
甜不辣外酥裡嫩,口感Q彈,完全是台灣的味道。
⭐️澎湖花枝丸
⭐️烤台灣香腸
⭐️洛神花茶
⭐️檸檬紅茶
2023-09-29 16 views
台灣有好多#乾麵 #拌麵 產品,可以取代#即食麵,成為方便一餐,#老媽拌麵 係我其中一個比較鍾意嘅品牌,不過餐廳開左咁耐,我終於得閒試下啦!睇下餐牌 想試多啲嘢,叫餐好似睇過散叫,仲可以試新嘢。知道叫咩,就自己用QR Code落單啦! 大滿足2人晚餐 $288路邊攤小吃拼盤有花枝丸、香腸同#豆乳雞,台灣香腸配生蒜是常識吧!所以今次主要講豆乳雞,#鹽酥雞 點腐乳醬有少少酒香,但味道唔濃烈,係一個開胃嘅開始。 西紅柿慢煮牛肋條鍋(配珍珠米飯)一間食麵做主打嘅餐廳,新產品係飯,即刻令我好想試下。呢度係大塊番茄🍅配紅白蘿蔔炆牛肋條,宜家都入味,好好送飯。不過番茄炆爛啲,可以更融合。 椒麻手撕雞拌麵 #刀削麵椒麻味係我比較鍾意嘅包裝味道,多麻少辣,刀削麵可以吸收更多醬汁,更惹味。堂食版本,可能為左配合清淡嘅手撕雞,麻味更重,食到底見到仲有好多花椒油剩,唔知大家鍾意邊個版本多啲呢? 鳳梨茉莉鮮果茶(凍) 少冰 +$10水果茶一路都正,鳳梨嘅酸甜配茉莉茶嘅清香,一路配搭都好好。仲有好多生果可以食,非常適合打

睇下餐牌

大滿足2人晚餐 $288

路邊攤小吃拼盤
西紅柿慢煮牛肋條鍋(配珍珠米飯)
椒麻手撕雞拌麵 #刀削麵
鳳梨茉莉鮮果茶(凍) 少冰 +$10
水果茶一路都正,鳳梨嘅酸甜配茉莉茶嘅清香,一路配搭都好好。仲有好多生果可以食,非常適合打卡。不過飲到底酸味比較濃。
金羅漢果海底椰
食咁多炸嘢,需要清熱。金羅漢果係低溫脫水,除左營養保留得好啲之外,味道更加清甜,無咩涼茶嘅感覺,飲得舒服啲。加埋海底椰,一個字,潤。
花奶仙草凍
清甜,返璞歸真,簡單就是美。簡單將仙草凍、糖水,同花奶撈埋一齊,有啲似廣東食法,不過台灣仙草凍係比廣東涼粉軟啲同煙韌啲,食落更順喉。

黑糖珍珠奶茶布丁 +$38
珍珠奶茶係可以食嘅,奶茶變成布丁係另外一種感覺。真正木薯造嘅珍珠,單食會太甜,如果配合布丁食會好啲。布丁除左滑之外,仲好Q彈,感覺特別。

小計:$336
總共:$370

#老媽拌麵
(荃灣廣場)◀◁◀今次幫襯呢間分店
荃灣大壩街4-30號荃灣廣場L4樓441A號舖
電話: 23853330

====↓↓↓===仲有以下分店==========↓↓↓====
 THE FOREST
旺角奶路臣街17號THE FOREST2樓204-205號舖
電話: 28879886

大角咀海泓道1號奧海城3期地下G30號舖
電話: 28112722

香港站
中環港鐵香港站HOK41號舖

#hkfoodie #foodie #foodporn #foodiesofinstagram #bubbletea #fruittea
#飲料 #台式飲品 #珍珠奶茶 #水果茶 #蛋餅 #拌麵 #手調飲品  #相機食先 #食好西
2023-09-24
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
  • 西紅柿慢煮牛肋條鍋(配珍珠米飯)
  • 椒麻手撕雞拌麵