𝐖𝐞𝐞𝐤𝐝𝐚𝐲決定要好好善待自己,為不用早早起床的自己安排一個豐盛的早餐☺️😙一陣𝐛𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐫𝐤了這間𝐜𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐩,它是走水泥工業風格搭配紅磚牆,環境舒適寬敞超適合聊天,食物除了輕食,還有主食、咖啡、甜品等~———✤ 全日早餐|$𝟏𝟐𝟖𝐀𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐲 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐤𝐟𝐚𝐬𝐭居然還可以選配𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥🥯實在太𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲🥹份量是意想不到的大~先有一大碗滿瀉的黑松露炒滑蛋、烘焗到金黃酥脆的𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥切片、紐倫堡腸、煙肉🥓、𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲大啡菇、金黃脆而不膩的薯餅、茄汁豆和𝐦𝐢𝐧𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝。✤ 鰻魚玉子配明太子蛋黃醬牛角包|$𝟏𝟏𝟖🤩𝐮𝐧𝐞𝐱𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞𝐝的好味!大半條的肥美鰻魚烤得焦脆無比,搭配金黃酥脆的牛角包🥐以及嫩滑的玉子燒,並且淋滿明太子沙律醬~整體超重口味,超喜歡❤️✤ 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨|$𝟒𝟑喜歡𝐜𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐛𝐫𝐮𝐥𝐞𝐞的你一定要叫!先在焦糖𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞面頭倒一層豐盈的牛奶泡沫,然後灑滿砂糖,並且用火槍烤得脆香無比~✤ 𝐁𝐥𝐮𝐞𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞|$𝟒𝟖

———

• 鰻魚玉子配明太子蛋黃醬牛角包
  • 全日早餐
  • 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨
2024-02-09 314 views
呢間Cafe行型格水泥風格,仲有少少紅磚牆,幾特別,打卡影相都唔錯,雖然位置隔涉咗少少,但週末嚟都好full!Menu 方面,食物選擇都唔少,有酸種麵包、貝果、牛角包🥐配上唔同嘅toppings,滿足各種口味!甜品同飲品都相當豐富,咁就可以充分享受一個休閒嘅下午~-——————————————🍞◖煙雞胸富士蘋果蜜糖芥末醬酸種麵包◗ $98呢款sourdough用咗富士蘋果做toppings,味道甜中帶酸,好開胃~雞胸肉同埋洋蔥都好夾,雞胸肉彈牙,肉質嫩滑。至於酸種麵包質地鬆軟,帶有微微酸味,同蜜糖芥末醬一齊食,味道更加豐富,結合咗鹹味同甜味,加上蘋果嘅清新感覺,真係好開胃!🥯◖炒蛋大蝦明太子蛋黃醬貝果◗ $98呢款bagel真係配搭得好好!炒蛋嫩滑,加上蝦肉鮮嫩彈牙,十分鮮甜。明太子蛋黃醬味道鹹香帶點海鮮味,增添咗香濃嘅口感~Bagel外皮酥脆,內裡鬆軟,整體口感好平衡。呢個組合嘅口感層次豐富,既有蛋香、蝦鮮味,又有明太子嘅風味,每一口都好滿足,值得encore!🍪◖Gingerbread Latte◗ $46第一杯嘢飲揀咗其中一杯冬季特調 - gingerbread latte~我哋
-——————————————
🍞◖煙雞胸富士蘋果蜜糖芥末醬酸種麵包◗ $98

🥯◖炒蛋大蝦明太子蛋黃醬貝果◗ $98

🍪◖Gingerbread Latte◗ $46
第一杯嘢飲揀咗其中一杯冬季特調 - gingerbread latte~我哋轉用咗燕麥奶,甜度適中,同時薑味都幾突出,好適合喺寒冷嘅天氣溫暖一下~

☕️◖Cappuccino◗ $40
另一杯嘢飲揀咗Cappuccino,同樣轉用咗燕麥奶,奶泡細膩,同咖啡嘅比例啱啱好,仲有好靚嘅拉花,打卡一流!

🌟Encore指數:9.1/10
2024-01-21 194 views
依家嚟講,攞支手工啤🍺坐喺MILD CAFE,真係一種悠閒。首先,佢嘅全日早餐,真係得嚟幾正!松露炒蛋滑到冇得頂,焗豆都曬好味,酸種多士又香又脆,真心覺得可以話係美味。佢哋成個set食落去,真係正到彈!再嚟就係佢哋嘅扁意粉🍝,橄欖油辣椒蒜片同大蝦完美融合,意粉Q彈得嚟唔會太硬,蒜香味夠晒重,係種可以令人一次過食曬成碟嘅滋味。嗰啲大蝦,鮮甜得嚟仲爆汁,每啖都充滿驚喜。最後就係啤酒環節,Kasteel Barista Choco Quad嗰個深邃嘅咖啡味道,啱曬鍾意啲新嘗試嘅食客。Wunder Lager嘅清新口感,易入口得嚟仲幾消暑,啱晒香港呢種潮濕天氣。聽日如果有時間,記得行過嚟試吓啦!呢間咖啡廳肯定係你心水之選👌。

2024-01-07 223 views
想在九龍城找一間坐得舒服d的cafe.嘆一杯好味的熱飲.礙於九龍城泊車好唔方便.較少去九龍城坐cafe但係原來九龍城開了 不少有質素的cafe.今日喺openrice 尋找到這一間.見評價不錯.所以試下.星期日下午茶時間竟然唔使等位.裝修簡潔.舒服的感覺.播着不錯的音樂.一入門招呼也不錯 細心地立即送上一杯水(加分!)加餐牌.要了一杯 熱的抹茶 latte味道不是吸引我的 奶多了點.偏甜抹茶不夠香濃.另外叫了一碟明太子煙三文魚意粉加溫泉蛋.這碟有驚喜!😋很喜歡溫泉蛋的配搭.很有蛋香味且令煙三文魚意粉更加香滑!這碟主菜令我想再返來 試其他熱食.
想在九龍城找一間坐得舒服d的cafe.
嘆一杯好味的熱飲.
礙於九龍城泊車好唔方便.
較少去九龍城坐cafe
但係原來九龍城開了
不少有質素的cafe.

今日喺openrice 尋找到這一間.
見評價不錯.
所以試下.

星期日下午茶時間竟然唔使等位.
裝修簡潔.舒服的感覺.
播着不錯的音樂.

一入門招呼也不錯
細心地立即送上一杯水(加分!)
加餐牌.
要了一杯 熱的抹茶 latte
味道不是吸引我的
奶多了點.偏甜
抹茶不夠香濃.

另外叫了一碟
明太子煙三文魚意粉加溫泉蛋.
這碟有驚喜!😋
很喜歡溫泉蛋的配搭.
很有蛋香味
且令煙三文魚意粉更加香滑!

這碟主菜令我想再返來
試其他熱食.

2024-01-07
$150 (Tea)
2023-09-14 458 views
聽講係兩個朋友創業開cafe,朝早飲啡、夜晚飲酒,仲可以無限時坐低食嘢休息,嘢食未必係最好,但絕對係可以休息嘅地方。*明太子煙三文魚忌廉扁意粉配溫泉蛋 $98意粉煮得比較腍,明太子味足夠,但唔夠多,煙三文魚比較碎。溫泉蛋好jammy,但唔夾明太子。煙雞胸、富士蘋果配蜜糖芥未醬酸種麵包 $88酸種麵包微濕潤,用牛油煎脆咗。雞胸嫩滑、有煙燻香,但得三塊,配爽脆嘅蘋果,淋上蜜糖芥未醬,配搭清爽唔膩。沙律菜係羽衣甘藍,正常發揮。Latte $40拉花好靚,奶泡細膩,奶味比較重,亦好啱我口味。Blueberry smoothie $42藍莓味重,冰沙感重,夏天飲完好爽。
明太子煙三文魚忌廉扁意粉配溫泉蛋 $98

煙雞胸、富士蘋果配蜜糖芥未醬酸種麵包 $88
煙雞胸、富士蘋果配蜜糖芥未醬酸種麵包

Latte $40
拉花好靚,奶泡細膩,奶味比較重,亦好啱我口味。
latte

Blueberry smoothie $42
藍莓味重,冰沙感重,夏天飲完好爽。
2023-09-03
$150 (Lunch)
煙雞胸、富士蘋果配蜜糖芥未醬酸種麵包
latte
九龍城開左唔少打卡咖啡店,人來人往,唔坐得耐。原來最遠的聯合道都有一間日啡夜酒嘅coffee shop。我地一班人黎,book左位先,一入就有位坐,而且一坐坐左三個幾鐘。唯一一個好大嘅問題,係上菜真係好慢,我地一行五個人,第一個上菜嘅食完,最後一個嗰碟都未黎,可能人手不足,真係要一碟一碟慢慢整。~蘋果雞胸酸種包~可以揀酸種包或者貝果,,加左honey mustard,味道好夾,甜甜爽爽,係幾特別嘅配搭,出面比較少見,個人幾喜歡,而且酸種包唔會烘得過硬,係可以切到的。*煙三文魚牛油果酸種包*呢個比較普通,就係食緊食材本身嘅味道。*小龍蝦沙律炒滑蛋酸種包*呢碟等左差唔多45分鐘先到,真心係耐嘅。賣相相當唔錯,味道亦係正常。希望餐廳改善埋上餐速度就好。
~蘋果雞胸酸種包~
*煙三文魚牛油果酸種包*
呢個比較普通,就係食緊食材本身嘅味道。
*小龍蝦沙律炒滑蛋酸種包*
呢間工業風型格酒吧cafe位於九龍城區 喺繁囂嘅鬧市都有一角享受啡酒嘅舒適地🩶環境幾靚幾舒服 同朋友嚟傾吓偈都唔錯😌.📌炒蛋大蝦配明太子蛋黃醬bagel $98除左bagel 仲可以揀酸種麵包🥯Bagel口感有少少失望 唔係外脆內煙韌 冇乜韌勁咬口 偏似麵包 同埋麵粉味幾重🙍🏻不過內餡唔錯 包面鋪滿晒 好足料👍🏻炒蛋好嫩滑 微微蛋香🥚面頭係爽口嘅蝦仁碎 撈左鹹鮮明太子蛋黃醬🦐🐟整體食落唔會太濃味 配埋個包都唔會好滯😆.📌明太子煙三文魚忌廉扁意粉配溫泉蛋 $98都係揀咗明太子口味🥰比起bagel 呢款香辣鹹鮮味濃郁好多 加埋忌廉同滿滿鹹香芝士粉 超creamy惹味🧀️每一條扁意粉都沾滿晒醬汁 但食落都唔算好漏 份量拿捏啱啱好😋意粉爽彈有咬口 撈埋溫泉蛋 好滑溜 正🫶🏻.📌焗藍比爾芝士吐司(酸種麵包) $88呢個推介呀‼️酸種麵包烘到超級脆卜卜 咬落仲有啲鬆軟煙韌 口感做得唔錯🥖估唔到藍比爾芝士會成磚上 好大方🤩焗過之後 面頭硬身煙韌 內裏軟滑流心 喺鐵鍋上面keep住溫度 就唔會有芝士凍咗影響味道嘅情況🔥食落唔會太重藍芝士酥臭味 濃郁鹹香得嚟soft啲😋加上包身味道甜甜地 配埋一齊食 好pe

📌炒蛋大蝦配明太子蛋黃醬bagel $98
除左bagel 仲可以揀酸種麵包🥯

📌明太子煙三文魚忌廉扁意粉配溫泉蛋 $98
都係揀咗明太子口味🥰

📌焗藍比爾芝士吐司(酸種麵包) $88
呢個推介呀‼️
焗藍比爾芝士吐司(酸種麵包)
酸種麵包烘到超級脆卜卜 咬落仲有啲鬆軟煙韌 口感做得唔錯🥖估唔到藍比爾芝士會成磚上 好大方🤩焗過之後 面頭硬身煙韌 內裏軟滑流心 喺鐵鍋上面keep住溫度 就唔會有芝士凍咗影響味道嘅情況🔥食落唔會太重藍芝士酥臭味 濃郁鹹香得嚟soft啲😋加上包身味道甜甜地 配埋一齊食 好perfect🧀️
焗藍比爾芝士吐司(酸種麵包)

📌Matcha with Espresso (Iced) $50
底層抹茶回甘味濃🍵中間係牛奶🥛最頂淋上香醇苦澀espresso☕️漸變色好靚 一啖飲 好有層次 三者味道分明🤎🤍💚搞勻之後就係抹茶咖啡🤣
Matcha with Espresso (Iced)

📌Lychee Smoothie $42
好少見荔枝味嘅沙冰 荔枝好香甜 冰粒blend嘅程度剛好🧊唔會太大粒 又食到碎冰嘅口感 夏天飲一流🍧
Lychee Smoothie
焗藍比爾芝士吐司(酸種麵包)
Matcha with Espresso (Iced)
Lychee Smoothie
✨藍比爾芝士吐司✨ $88 🍞驚喜之作!😳原底芝士上枱個心真是開心左🤪芝士烘過呈半溶creamy狀態🧀😏味道好温和好易入口配上熱辣辣外脆內煙韌嘅酸種吐司好 食 到 !😍✨炒蛋大蝦明太子bagel✨ $98 🥯My favvvv bagel🤤又是烘到外脆內軟煙韌嘅狀態💯個餡都好好食😳明太子好夠辣辣地炒蛋超滑🍳✨明太子煙三文魚忌廉扁意粉✨ $98 🍝雖然隻🥚唔夠流心🙊But個醬still出色香濃creamy得尼又唔會太膩可能有明太子辣辣地中和返😎✨matcha latte✨ $45 💚奶同matcha比例唔錯😌有茶味滿意

✨藍比爾芝士吐司✨ $88 🍞

可能有明太子辣辣地中和返😎

✨matcha latte✨ $45 💚

奶同matcha比例唔錯😌
有茶味滿意
偏工業風的型格ᴄᴀғᴇ,店內的牆身混合紅磚及水泥設計!位於九龍城不太近地鐵站,難得晚上也有營業,咖酒合一滿足不同客源!食物選擇不單調, 無論酸種麵包、貝果、意粉、窩夫還是甜品等的口味選擇也挺多‼️⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<焗藍比爾芝士吐司> $88平時覺得一整塊的芝士很膩,最怕吃到藍芝士臭味😂但藍比爾芝士堪稱芝士界的ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ ᴍɪx,芝士味濃郁得來卻不會太強烈,很喜歡它的柔滑口感,烤焗過的芝士變得軟身,配上香脆的酸種麵包是很好的配搭🧀⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<炒蛋大蝦配明太子蛋黃醬貝果> $98貝果有預先烤過,所以表面脆口內裏煙韌,貝果上的炒蛋比較碎散但算是嫩滑,明太子加大蝦再伴蛋黃醬,主導了整個貝果的味道,明太子醬的味道也挺明顯🥯⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<辣椒蒜香橄欖油扁意粉配大蝦> $118看似簡單但其實很考功夫,炒意粉的乾濕程度拿捏得剛剛好,麵條的軟硬口感適中,吃到最底不會覺得油膩,味道帶少辣而蒜香味撲鼻,配上三隻大蝦的口感爽彈🦐⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<ᴍᴀᴛᴄʜ

<焗藍比爾芝士吐司> $88

<炒蛋大蝦配明太子蛋黃醬貝果> $98

<辣椒蒜香橄欖油扁意粉配大蝦> $118

<ᴍᴀᴛᴄʜᴀ ᴡɪᴛʜ ᴇsᴘʀᴇssᴏ> $50
<ᴇsᴘʀᴇssᴏ ᴛᴏɴɪᴄ> $45
ᴍᴀᴛᴄʜᴀ ᴡɪᴛʜ ᴇsᴘʀᴇssᴏ的漸變層很美,由抹茶、牛奶至濃縮咖啡,可以先各自喝一口再攪拌,有點捨不得把它們拌勻🥹喝ᴇsᴘʀᴇssᴏ ᴛᴏɴɪᴄ真的很舒爽,咖啡沖出來不會太酸,是個人喜歡的味道☕️
開在九龍城老社區的咖啡店 - Mild cafe,略微有些不好找,若不是朋友帶路,我大概會錯過這間店了。有著黑色門頭和泥色外牆,主打工業風設計風格。✧ 明太子煙三文魚忌廉扁意粉配溫泉蛋輕輕戳破水波蛋,嫩嫩的蛋液混合忌廉、三文魚和明太子,奶香味十足,加上明太子的咸香,獨特的香味在口中久久縈繞不去,讓人吃了還想吃。✧ 明太子蛋黃醬炒蛋大蝦貝果他們家的貝果好像是熱門菜式,明太子蛋黃醬炒蛋大蝦貝果上面真的有很多飽滿蝦仁和炒蛋,入口彈牙鮮甜!切開一半的貝果上面舖滿明太子、炒蛋和大蝦,完美平衡口感與熱量。咬一口下去,超豐富的味道在嘴裡回味,簡直不能再幸福,✧ 車打芝士薯條薯條新鮮炸起外脆內軟,上面是滿滿的車打芝士,真的十分邪惡,但是放假就是要放肆一下!✧ 檸檬梳打點了一杯檸檬梳打,有漂亮的分層,俘虜了我這個顏控,需要攪勻了喝,一口沁涼。在週末享受一頓慵懶的brunch,喝杯咖啡,虛度一個下午的好時光,整個人都被治癒。

✧ 明太子煙三文魚忌廉扁意粉配溫泉蛋

✧ 明太子蛋黃醬炒蛋大蝦貝果

✧ 車打芝士薯條

✧ 檸檬梳打

遠離鬧市🧀非一般拉芝薯條🥞火焰焦糖芝士蛋糕!九龍城除咗泰菜,一向多Cafe小店,而且本身住宅樓層少,人口密度特別低,成個小區總係寧靜悠閒,不過遲啲重建就唔知點了。而呢間Cafe位置更隱蔽,同平時食街隔多兩條街,飲咖啡都特別悠閒,Lunch又抵食唔貴,絕對係Hidden Gem。-🥯明太子蛋黃醬炒蛋大蝦Bagel ($88)睇相都見超澎湃,傾瀉嘅明太子醬同炒蛋,配上海量大蝦粒,鹹鮮濃郁,夾埋Bagel嘅香脆微韌,真係絕配。🥪泰式豬頸肉配泰式酸辣汁 - 酸種麵包 ($98)除咗配Bagel,其實仲可以揀酸種麵包,同樣口感香脆微韌,超多片豬頸肉,而酸種麵包嘅淡淡酸味,夾埋肉類同泰式酸辣啱哂。🧀車打芝士薯條 ($88)田中食過咁多芝士薯條,呢到嘅芝士真係特別多,每條都一定被芝士包住,最底甚至浸住,而且全用上車打芝士,特別邪惡濃郁。🦐蒜香橄欖油扁意粉配大蝦 ($118)蒜炒意粉一向惹味,呢到蒜片亦夠足料,基本上食第一啖,就會停唔到清哂成碟。-🥞火焰焦糖乳酪芝士蛋糕 配雲呢拿雪糕 ($58)面層焦脆火焰焦糖,就似焦糖燉蛋咁,下層蛋糕質感軟身,又似雪糕咁特別綿滑,層次豐富又誘人。☕️Shakerato
遠離鬧市🧀非一般拉芝薯條🥞火焰焦糖芝士蛋糕!

🥯明太子蛋黃醬炒蛋大蝦Bagel ($88)

🥪泰式豬頸肉配泰式酸辣汁 - 酸種麵包 ($98)

🧀車打芝士薯條 ($88)

🦐蒜香橄欖油扁意粉配大蝦 ($118)

🥞火焰焦糖乳酪芝士蛋糕 配雲呢拿雪糕 ($58)

☕️Shakerato ($45)
🍓Strawberry Smoothie ($42)
踏入夏天,呢兩杯都超消暑,特別推薦Shakerato,呢款意大利冰搖咖啡,冰塊Shake得夠碎夠細,啡香又啖啖冰涼。
2023-04-03 361 views
下午午茶時間,在這邊點了薯條跟roll cake🍟🍰🍹🍹薯條新鮮炸起,是粗身的薯條。份量很多,旁邊配上松露蛋黃醬跟蕃茄醬,是很適合送酒的小食🤤🤤另外也點了他們的蛋糕🍰Rollcake的賣相相當吸引味道方面,蛋糕體部份很鬆軟👍🏻忌廉不會很膩濕潤度剛剛好,但略嫌焙茶味偏淡🙈🙈兩杯飲品味道不過不失🍹🙈焙茶卷蛋 $58黑松露薯條 $88Lime soda $35Rose Lychee soda $40
另外也點了他們的蛋糕🍰
Rollcake的賣相相當吸引
味道方面,蛋糕體部份很鬆軟👍🏻忌廉不會很膩
濕潤度剛剛好,但略嫌焙茶味偏淡🙈🙈
兩杯飲品味道不過不失🍹🙈

焙茶卷蛋 $58
黑松露薯條 $88
Lime soda $35
Rose Lychee soda $40
2023-03-09 421 views
𝐌𝐢𝐥𝐝All day Breakfast 💲1️⃣2️⃣8️⃣個All Day都幾鹹下🥲佢個腸仔好鹹 一定要配包食 同埋有少少嚡 個煙肉就更加🫠菇就還好 唔算好香 但佢個松露蛋好食🤤蕃茄仔都好甜 但整體黎講就好一般明太子煙三文魚忌廉扁意粉 💲9️⃣8️⃣好好食😋佢嘅意粉好有咬口 而且有濃濃嘅明太子 每條麵都掛住醬汁🥹加埋啲半熟嘅三文魚 個口感好豐富 隻溫泉蛋令個意粉更香👍🏻Matcha Espresso💲4️⃣5️⃣味道平衡得好好 咖啡唔會太酸 不過抹茶味可以再濃啲Hazelnut Latte💲4️⃣7️⃣唔會太甜 而且個榛子味都好出 但係相對個咖啡味就偏淡Earl Grey Basque💲5️⃣2️⃣有淡淡嘅伯爵茶味 但好似太濕潤 性價比唔高🫣<><> <><> <><> <><> <><> <><>味道:👍🏻👍🏻👍🏻環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻推介:👍🏻👍🏻👍🏻<><> <><>
𝐌𝐢𝐥𝐝

推介:👍🏻👍🏻👍🏻
🍴 Mild
📍 九龍城九龍城聯合道78號
2023-02-22 365 views
九龍城一向都多餐廳,今次假日我就去咗呢間——🌟MILD CAFE🌟到食野,佢仲有手工啤可以飲,好特別💕 仲主打咖啡同輕食☕️._./ 𝑷𝑨𝑺𝑻𝑨 /🍽|全日早餐 𝗔𝗹𝗹 𝗱𝗮𝘆 𝗯𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁|🍽(焗車厘茄,大啡菇,慕尼黑腸,茄汁焗豆,煙肉,松露炒蛋,酸種多士)呢份全日早餐擺盤睇落都好豐富,好多種類,仲有我最愛嘅黑松露炒滑蛋,黑松露好香濃,成個我覺份量兩個分啱啱好👍🏻·🍝|橄欖油辣椒蒜片大蝦扁意粉|🍝蒜味好濃,成個意粉好夠味,又唔會話好辣,仲有大蝦嘅鮮味,成個意粉飽肚又好食💕·/ 𝑪𝑹𝑨𝑭𝑻 𝑩𝑬𝑬𝑹 /🍻|𝗞𝗮𝘀𝘁𝗲𝗲𝗹 𝗕𝗮𝗿𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗖𝗵𝗼𝘀 𝗤𝘂𝗮𝗱|🍻呢個好特別,有一陣咖啡味係裏面,酒精濃度較高,啱曬鐘意咖啡味嘅人💕·🍺|𝗪𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗟𝗮𝗴𝗲𝗿|🍺呢個相對清清地易入口,酒精濃度亦無咁高🌟._.@mild.hk📍MILD CAFE📍九龍城聯合道78號地鋪
._.
/ 𝑷𝑨𝑺𝑻𝑨 /
🍽|全日早餐 𝗔𝗹𝗹 𝗱𝗮𝘆 𝗯𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁|🍽
🍝|橄欖油辣椒蒜片大蝦扁意粉|🍝
/ 𝑪𝑹𝑨𝑭𝑻 𝑩𝑬𝑬𝑹 /
🍻|𝗞𝗮𝘀𝘁𝗲𝗲𝗹 𝗕𝗮𝗿𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗖𝗵𝗼𝘀 𝗤𝘂𝗮𝗱|🍻
🍺|𝗪𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗟𝗮𝗴𝗲𝗿|🍺
呢個相對清清地易入口,酒精濃度亦無咁高🌟
._.
@mild.hk
📍MILD CAFE
📍九龍城聯合道78號地鋪
Type of Meal
Tea
2023-01-20 360 views
大蝦意粉唔係難食但都無配料$118完全唔值貴爆後悔呢個價應該值得俾多d 誠意.個意粉咩都無。 得3粒蝦Coffee 亦唔好飲 唯一係menu 寫加一但最後無加但都唔會再黎
大蝦意粉唔係難食
但都無配料
$118完全唔值
貴爆後悔
呢個價應該值得俾多d 誠意.
個意粉咩都無。 得3粒蝦
Coffee 亦唔好飲