2017-02-14 985 views
這店還是試業中~食物種類繁多, 有8款前菜,有中式熟食,有兩款湯,各式肉類,壽司,甜品,雪糕,汽水。。。等等等等但以價錢來說,質素只是一般店內餐桌擺位可以做好d, 食物擺位也不太好,一多人,取食物地方變得大塞車,不知從何入隊,也不知在哪裡排隊好,想攞一樣嘢會阻擋其他人攞嘢🙄桌上油煙很勁,抽煙位不夠近火,抽煙器冇得調教,油脂彈到周圍都係桌上用來夾食物的夾非常短,燒手也~~🔥✋🏼諒他還是試業中,希望長遠有改善
這店還是試業中~

食物種類繁多, 有8款前菜,有中式熟食,有兩款湯,各式肉類,壽司甜品,雪糕,汽水。。。等等等等

但以價錢來說,質素只是一般

桌上用來夾食物的夾非常短,燒手也~~🔥✋🏼

諒他還是試業中,希望長遠有改善
2017-02-14
2017-02-11 894 views
食物款式多,除左用黎燒嘅野食之外,仲有韓式前菜﹑熟食﹑湯﹑壽司﹑生果﹑甜品。食材質素好高,牛食骨冇調味,我諗冇邊間韓燒夠膽就咁放出黎比人燒。未燒個陣睇到油脂分佈得好均勻,燒完食落好香好順口,一啲都唔韌,前後拎左四轉,呢個真係必食。魷魚片同腳都醃得好入味,墨魚仔食落好爽,蝦冇調味但食到鮮味而且好彈牙好多汁!呢晚仲燒左雞肉串﹑雞柳﹑雞翼﹑雞腎﹑牛舌﹑金菇肥牛﹑冬菇﹑多春魚,樣樣都好食。不過豬扒雖然調味唔錯,但肉質比較實,所以我不感興趣。見到嘅食材仲有豬頸肉﹑魚柳﹑南瓜﹑秋刀魚﹑紅腸﹑鮑菇﹑雞子同醃左嘅肉等。韓式前菜有青瓜﹑魚乾等四至五款。湯就有人參雞湯同雜茶湯,兩款都好香濃。熟食有炒飯﹑韓式粉絲,蒸扇貝一出就好快比人拎哂,味道唔錯不過咸左啲,西蘭花炒墨魚仔都唔錯,其他幾盤冇乜留意。壽司有墨魚﹑鰻魚﹑甜蝦﹑熟蝦﹑中華沙律﹑螺肉等,都好多款,不過掛住燒野食都冇食到。甜品有啫喱﹑涼粉﹑四種常見口味嘅雪糕自己"不",仲有好香乳酸同奶味嘅乳酪雪糕,可以加配料,斟左四杯食!最後飯後果有西瓜,幾清甜。飲品方面有幾款汽水﹑唔記得蜂蜜定檸檬綠茶﹑自家製夏枯草同酸梅湯,另外唔想飲甜野都有水斟。總括黎講質素高,

飲品方面有幾款汽水﹑唔記得蜂蜜定檸檬綠茶﹑自家製夏枯草同酸梅湯,另外唔想飲甜野都有水斟。總括黎講質素高,比起旺角同埋唔係任食個啲都仲要好,天水圍終於有好東西食。會再幫襯,希望唔係新開張先咁高質,而係keep住落去。
Other Info. : 抽油煙幾好,冇留到啲味係身;熱盤太近生野,見到有人用夾熟食嘅夾黎夾生野;好大間都差唔多坐滿。
2017-02-10
  • 牛仔骨,海鮮,乳酪雪糕
2017-02-07 810 views
朋友話試過幾好味同好抵既韓燒行過就試下啦四個人坐圓枱圍住個爐都幾有氣氛,又唔係好大油煙食物都係韓燒應有盡有既野,任君選擇。有生菜提供,勁食燒肉都唔覺得濟食物Overall 都幾好,推介牛舌、牛仔骨同尤魚各款食物都去得好快!Refill 速度算幾快野飲任飲,同d fd飲下食下吹下水又一晚,非常滿足!
朋友話試過幾好味同好抵既韓燒
行過就試下啦
四個人坐圓枱圍住個爐都幾有氣氛,又唔係好大油煙
食物都係韓燒應有盡有既野,任君選擇。
有生菜提供,勁食燒肉都唔覺得濟
食物Overall 都幾好,推介牛舌、牛仔骨同尤魚
各款食物都去得好快!
Refill 速度算幾快
野飲任飲,同d fd飲下食下吹下水又一晚,非常滿足!
  • 牛仔骨
2017-02-05 778 views
新年試新野!😋見有新韓燒試業中又有折就同屋企人黎試下,個場幾大幾有氣氛,睇落都乾淨企理野食種類算幾多。。牛扒、牛肋骨、肥牛。。豬。。雞。。每種肉都有幾款,每樣都試左d,味道都幾好,唔係太咸,肉質幾嫩滑蔬菜都有幾款我最愛既燒尤魚都有!😍同埋有海鮮拼盆送熟食都係最常見既炒粉絲,蔬菜,壽司都有。不過我要留肚食甜品,所以無咩試壽司。。如果有韓式紫菜卷就好。。前菜有白菜仔、泡菜果d。。泡菜幾好味tim!值得一試甜品有不少選擇!仲有乳酪雪糕😍 喺雪糕機自己任唧!食左3杯😌仲有葡撻同冬甩,啫o里等。。。食到超飽!!百幾蚊食到捧住個肚走!幾抵食,下次都會再黎侍應。。好忙但態度殷勤,值得一讚
新年試新野!😋

蔬菜都有幾款
我最愛既燒尤魚都有!😍
同埋有海鮮拼盆送
前菜有白菜仔、泡菜果d。。泡菜幾好味tim!值得一試

甜品有不少選擇!仲有乳酪雪糕😍 喺雪糕機自己任唧!
食左3杯😌
仲有葡撻同冬甩,啫o里等。。。食到超飽!!

百幾蚊食到捧住個肚走!幾抵食,下次都會再黎
侍應。。好忙但態度殷勤,值得一讚
2017-02-02
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 泡菜、乳酪雪糕
  • 牛舌
2017-02-02 732 views
第一次幫襯宵夜時段,大部分食物已沒有,水果冇,牛肉冇,甜品剩底一種,最離譜係雪糕機,我一到佢就開始洗機。全部食物唔會再加,只不過每人平廿皮炸!但味道都算ok , 我會幫襯晚市時段,但一定唔會再試宵夜😔😔